Menü
Kosár

Airfresh blog

28 aug. Jó választás a penész ellen páramentesítő készülék használata
Dev001 0 140
A penészesedés sokakat érintő probléma, mely megkeseríti az életüket. A penész ellen páramentesítő készülék használatával tudunk hatásosan védekezni. A berendezés beüzemelésével egészséges lakókörnyezet biztosítható, hiszen a penész kialakulásának me..
18 aug. Milyen előnyökkel jár a Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó, hőlégfúvó használata?
Dev001 0 146
A fűtési szezon végén általában kevés ember gondol arra, hogy hősugárzót vagy hőlégfúvót vegyen, bár az átmeneti időszakban, amikor már nem szükséges az egész lakást fűteni, jól jön egy mobil fűtőberendezés. A Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó, hőlé..
18 aug. Tudnivalók a falpenész eltávolításának módjáról
0 127
A páramentesítő készülékek egyébként folyamatos használatukkal biztosíthatják, hogy otthonunk az ideális 40-60% közötti páratartalommal rendelkezzen, így elkerülhető a penészesedés kialakulása. Mielőtt azonban beüzemelnénk egy ilyen készüléket, a meg..
18 aug. Érdemes együtt használni a hőmérséklet- és páratartalom-mérőt?
Dev001 0 111
Az egészséges környezet kialakítása érdekében érdemes otthonunkban is pontos és megbízható hőmérséklet- és páratartalom-mérő műszereket használni. A túl magas vagy pedig a túl alacsony hőmérséklet és páratartalom sem ideális számunkra, hiszen számtal..
18 aug. Mennyire veszélyes az ózon belégzése?
Dev001 0 77
A beltéri levegő minőségének javításához használatos légtisztító berendezések között az ózongenerátor kiemelten hatékony eszköz. Mivel az ózon belégzése az élőlényekre káros hatással van, így az ózongenerátor biztonságos működtetéséhez néhány óvintéz..
18 aug. A hatékony légtisztítás az aktívszén-szűrő cseréjével is együtt jár
Dev001 0 66
A légtisztító berendezések fontos eleme az aktívszén-szűrő. A készülékekben elhelyezett aktívszén-szűrő cseréje időközönként elengedhetetlen ahhoz, hogy a légtisztító megfelelően működhessen, eredményesen végezze feladatát.   A légtisztító készülék..
Mutasd 1 tól 6 -ig 160 (27 oldalakat)