Menü
Kosár

Airfresh blog

28 febr. Vajon hogyan csökkentsük a páratartalmat energiatakarékos módon?
Dev001 0 13
Néhány tippet gyűjtöttünk össze arra vonatkozóan, hogyan csökkentsük a páratartalmat. Hogy ez miért lehet fontos? Mert amellett, hogy a magas páratartalom kárt okoz az épület állagában, az egészségre is ártalmas.    A megfelelő élettér kialakításáh..
23 febr. Vajon miben segítik mindennapjainkat a légtisztító párátlanító gépek?
Dev001 0 13
A modern életmód káros hatásai rengeteg embernek okoznak egészségügyi problémát. A beltéri levegő nem megfelelő minősége számos negatív hatást válthat ki, ezért fontos odafigyelnünk környezetünk ezen részére is. A légtisztító párátlanító funkcióval e..
22 febr. A szoba levegőjének tisztítása megoldható a légtisztító berendezéssel
Dev001 0 21
A szoba levegőjének tisztítása mindennapi életünk rendkívül fontos részét képezheti, hiszen a rossz minőségű levegő számos egészségügyi problémát okozhat. Többek között az asztma, allergiás reakciók, légzési nehézségek és még sok egyéb betegség alaku..
08 febr. Létezik hatékony küzdelem a macskaszőr allergia ellen?
Dev001 0 56
Napjainkban egyre többen szenvednek allergiás megbetegedésben. A kisállatok okozta szőrallergia igen gyakori, de például a macskaszőr allergia ellen való küzdelem lehet hatékony légtisztító berendezések használatával.    A macskák gyönyörű és kedve..
29 jan. A kéziszerszámok fajtái, melyeket otthon is érdemes használni
Dev001 0 75
Otthoni barkácsoláshoz, szerelésekhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű kéziszerszámok. Ezek az eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy könnyedén elvégezzük a különböző munkafolyamatokat. A kéziszerszámok fajtái eltérőek, függően attól, milyen típusú..
29 jan. A pollenallergia ellen küzdhetünk légtisztító berendezéssel
Dev001 0 72
Az allergiás reakciók és azok kiváltó okai napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az egyik leggyakoribb allergiás tünetek közé tartozik a pollenallergia, mely ellen tavasszal és nyáron kell védekezni. A virágpor a levegőben terjed a környezetben..
Mutasd 1 tól 6 -ig 194 (33 oldalakat)