Menü
Kosár

Airfresh blog

31 máj. A multifunkciós szerszám az otthoni karbantartási munkák jolly jokere
Dev001 0 127
Gyakori probléma, amellyel szinte mindenki szembesülhet az otthoni karbantartási munkák, hobbi barkácsolás közben, hogy nincs kéznél a megfelelő szerszám. Emiatt bosszankodva rengeteg idő elmegy a munkavégzéshez szükséges eszköz felkutatásával. A pro..
19 ápr. Szagmentesítő berendezés a friss otthonért!
Dev001 0 130
Egyre nagyobb problémát jelent a légszennyezettség, hiszen a városokban a gépjárműforgalom és az ipari tevékenység, valamint a lakossági fűtés egyaránt hozzájárulnak a levegő rossz minőségéhez. A szagmentesítő készülékek, melyek egyben a légtisztítás..
09 ápr. Csökkentse hűtési-fűtési költségeit rádiós termosztát használatával!
Dev001 0 314
A legtöbb család otthonának hűtésével és fűtésével kapcsolatban a költséghatékony megoldásokat keresi. Napjainkban a magas energiaárak miatt mindenki spórolni szeretne ezeken a kiadásokon, így sokan keresik a lehetőségeket. A rádiós termosztát haszná..
22 márc. A felejthetetlen grillparti fontos eszköze: a grillhőmérő
Dev001 0 298
A nyári hónapokban rengeteg család élvezi a grillezés örömeit a hátsó kertben. A ropogósra sült húsok füstös íze sokáig emlékeink között él, mely nemcsak a gyomrunknak esik jól, hanem a szeretteinkkel együtt töltött időre is emlékeztet. Az olyan hasz..
22 márc. Vajon mennyire jó légtisztításra az UV fény fertőtlenítő hatása?
Dev001 0 281
Az UV fény fertőtlenítő hatása egyre népszerűbb, és elérhetővé válik az otthonokban és az üzleti környezetben is. Az UV fertőtlenítő eszközök hatékonyan tisztítják meg a felületeket és a levegőt, így hozzájárulnak az egészséges és higiénikus környeze..
22 márc. Egy ionizátor kiválóan alkalmas az otthoni levegőminőség javítására
Dev001 0 316
Napjainkban a gépjárművek, ipari területek károsanyag-kibocsátása magas, mely számos egészségügyi probléma kialakulásának nyújt táptalajt. Az otthoni levegőszűrés és tisztítás rendkívül fontos. Az ionizátor használatával könnyen megoldhatjuk a levegő..
Mutasd 1 tól 6 -ig 200 (34 oldalakat)