Menü
Kosár

Airfresh blog

09 ápr. Csökkentse hűtési-fűtési költségeit rádiós termosztát használatával!
Dev001 0 140
A legtöbb család otthonának hűtésével és fűtésével kapcsolatban a költséghatékony megoldásokat keresi. Napjainkban a magas energiaárak miatt mindenki spórolni szeretne ezeken a kiadásokon, így sokan keresik a lehetőségeket. A rádiós termosztát haszná..
22 márc. A felejthetetlen grillparti fontos eszköze: a grillhőmérő
Dev001 0 156
A nyári hónapokban rengeteg család élvezi a grillezés örömeit a hátsó kertben. A ropogósra sült húsok füstös íze sokáig emlékeink között él, mely nemcsak a gyomrunknak esik jól, hanem a szeretteinkkel együtt töltött időre is emlékeztet. Az olyan hasz..
22 márc. Vajon mennyire jó légtisztításra az UV fény fertőtlenítő hatása?
Dev001 0 167
Az UV fény fertőtlenítő hatása egyre népszerűbb, és elérhetővé válik az otthonokban és az üzleti környezetben is. Az UV fertőtlenítő eszközök hatékonyan tisztítják meg a felületeket és a levegőt, így hozzájárulnak az egészséges és higiénikus környeze..
22 márc. Egy ionizátor kiválóan alkalmas az otthoni levegőminőség javítására
Dev001 0 180
Napjainkban a gépjárművek, ipari területek károsanyag-kibocsátása magas, mely számos egészségügyi probléma kialakulásának nyújt táptalajt. Az otthoni levegőszűrés és tisztítás rendkívül fontos. Az ionizátor használatával könnyen megoldhatjuk a levegő..
28 febr. Vajon hogyan csökkentsük a páratartalmat energiatakarékos módon?
Dev001 0 172
Néhány tippet gyűjtöttünk össze arra vonatkozóan, hogyan csökkentsük a páratartalmat. Hogy ez miért lehet fontos? Mert amellett, hogy a magas páratartalom kárt okoz az épület állagában, az egészségre is ártalmas.    A megfelelő élettér kialakításáh..
23 febr. Vajon miben segítik mindennapjainkat a légtisztító párátlanító gépek?
Dev001 0 152
A modern életmód káros hatásai rengeteg embernek okoznak egészségügyi problémát. A beltéri levegő nem megfelelő minősége számos negatív hatást válthat ki, ezért fontos odafigyelnünk környezetünk ezen részére is. A légtisztító párátlanító funkcióval e..
Mutasd 1 tól 6 -ig 198 (33 oldalakat)