Menü
Kosár

Airfresh blog

21 márc. Az Airlock 1000 teszi könnyebbé a mobil klímák használatát
Dev001 0 55
Földünk időjárásának változásaival hazánkban is egyre melegebbé válnak a nyarak. A klímák beszerelése azonban nem minden lakásban megoldható, így a mobil klímák használata is elterjedt. Az Airlock 1000 olyan kiegészítő eszköz, mely segítségével bárho..
10 márc. A páramentesítők fontos kiegészítője a kondenz szivattyú
Heva 0 61
Rengetegen nincsenek tisztában azzal, hogy a kondenz szivattyú működése mennyire fontos a páramentesítő, szárító- és párátlanító gépek használatakor, pedig ez a kis méretű eszköz alapvető eleme ezeknek a készülékeknek.   A páramentesítő berendezése..
02 márc. Az egészségmegőrzés hatékony eszköze a párásító berendezés
Ristvan 0 59
A párásító berendezés enyhíti a száraz levegő okozta problémákat, legyen szó az allergiások életének könnyítéséről, a száraz levegő okozta légúti megbetegedések megelőzéséről vagy éppen meleg nyári napon a hőérzet csökkentéséről a lakásban.   A pár..
02 márc. Hasznos tudnivalók az infra hőmérő működése kapcsán
Dev001 0 66
Kevesen vannak, akik infravörös technológiával készült hőmérőt használnak, ezért az infra hőmérő működése magyarázatra szorul. Az infravörös hőmérők, más néven érintésmentes hőmérők olyan eszközök, melyek a hősugárzás intenzitását mérik úgy, hogy köz..
02 márc. Hatékony küzdelem a penész ellen páramentesítővel
Pámer 0 59
Az allergiát és légúti problémákat okozó penész ellen többféle hatékony megoldás létezik. A penészesedés megelőzése és kezelése kulcsfontosságú ahhoz, hogy elkerüljük a penész okozta egészségügyi kockázatok kialakulását. A penészesedés leggyakrabban ..
02 márc. Miért használjunk otthonunkban páramentesítő berendezést?
Heva 0 51
Páramentesítő berendezés használata éppúgy kívánatos lehet egy magas páratartalmú helyiségben, mint az alacsonyabb, kevésbé párás épületben. A 40-60% közötti optimális páratartalom elérése egyszerűen megoldható a modern berendezések használatával.  ..
Mutasd 1 tól 6 -ig 154 (26 oldalakat)