Menü
Kosár

Airfresh blog RSS Feed

17 jún. Ön tudja, hogy milyen az ideális páratartalom a lakásban?
Dev001 0 6
A megfelelő páratartalom meghatározása több szempontból is fontos a lakók számára. A páratartalom nem más, mint a levegőben lévő vízgőz mennyisége. Az adott helyiség, valamint a külső környezet közötti hőmérséklet különbsége befolyásolja. Mennyisége ..
17 jún. Mi a levegő ionizálása és miért jó?
Dev001 0 3
A levegő minősége ionizálással olyan lesz, amilyenre a szervezetünknek, tüdőnknek szüksége van. Így lehet a legegyszerűbben megmagyarázni, mit is jelent az ionizáció, és miért hasznos ez a légtisztítási technológia.    A légszennyezettség mértéke m..
17 jún. Kiváló megoldás teraszunk kültéri fűtésére: infra hősugárzó
Dev001 0 3
Kitűnő választás lehet az otthoni teraszra ugyanúgy, mint egy kávézó vagy étterem teraszára a kültéri infra hősugárzó. A hosszúra nyúlt téli és hűvös tavaszi hónapok után alig várjuk, hogy a szabadban tölthessük napjainkat, estéinket. Amikor pedig be..
17 jún. Miért remek beruházás a levegőszűrő vásárlása a lakásba?
Dev001 0 1
A levegőszennyezettség mértéke miatt nap mint nap fokozott terhelés éri szervezetünket, aminek ellensúlyozására kiváló választás egy levegőszűrő a lakásba. A légszennyezettség sajnos nem csak a közismerten rossz levegőjű városokban jellemző. Az ipari..
02 jún. Így biztosítható a lakásban az optimális páratartalom
Dev001 0 2
A lakásban a páratartalom árulkodik arról, mennyi víz van a levegőben. A levegőben lévő víz mennyisége a kontinentális éghajlat alatt ideális esetben 45-55% körüli. Számunkra ez a megszokott, szervezetünk ehhez alkalmazkodott. Ezért ha figyelünk arra..
02 jún. A penész végleges eltávolítása – Így lehetséges!
Dev001 0 1
Ha sötétszürke, fekete foltok jelennek meg a lakás falain, a penész eltávolítása sürgető feladattá válik rendszerint. Nemcsak esztétikailag zavaró a folt, de könnyen tovább is terjed, szennyezve otthonunk levegőjét.   A legtöbben úgy gondolják, a p..
Mutasd 1 tól 6 -ig 122 (21 oldalakat)