Menü
Kosár

Airfresh blog

23 febr. Vajon miben segítik mindennapjainkat a légtisztító párátlanító gépek?
Dev001 0 4
A modern életmód káros hatásai rengeteg embernek okoznak egészségügyi problémát. A beltéri levegő nem megfelelő minősége számos negatív hatást válthat ki, ezért fontos odafigyelnünk környezetünk ezen részére is. A légtisztító párátlanító funkcióval e..
22 febr. A szoba levegőjének tisztítása megoldható a légtisztító berendezéssel
Dev001 0 12
A szoba levegőjének tisztítása mindennapi életünk rendkívül fontos részét képezheti, hiszen a rossz minőségű levegő számos egészségügyi problémát okozhat. Többek között az asztma, allergiás reakciók, légzési nehézségek és még sok egyéb betegség alaku..
08 febr. Létezik hatékony küzdelem a macskaszőr allergia ellen?
Dev001 0 44
Napjainkban egyre többen szenvednek allergiás megbetegedésben. A kisállatok okozta szőrallergia igen gyakori, de például a macskaszőr allergia ellen való küzdelem lehet hatékony légtisztító berendezések használatával.    A macskák gyönyörű és kedve..
29 jan. A kéziszerszámok fajtái, melyeket otthon is érdemes használni
Dev001 0 63
Otthoni barkácsoláshoz, szerelésekhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű kéziszerszámok. Ezek az eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy könnyedén elvégezzük a különböző munkafolyamatokat. A kéziszerszámok fajtái eltérőek, függően attól, milyen típusú..
29 jan. A pollenallergia ellen küzdhetünk légtisztító berendezéssel
Dev001 0 63
Az allergiás reakciók és azok kiváltó okai napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az egyik leggyakoribb allergiás tünetek közé tartozik a pollenallergia, mely ellen tavasszal és nyáron kell védekezni. A virágpor a levegőben terjed a környezetben..
29 jan. Mire használható a nedvességmérő műszer?
Dev001 0 64
A külső szemrevételezéskor száraznak tűnő anyagok is tartalmaznak nedvességet, melyek meghatározásához nedvességmérő műszer használható. Az eszköz segítségével nem szükséges a vizsgált anyagot roncsolni.   Az anyagok belső nedvességtartalmának megá..
Mutasd 1 tól 6 -ig 193 (33 oldalakat)