Menü
Kosár

Háztartási párásítók

A párásító és léghűtő berendezések jótékony hatásának fenntartása érdekében nagyon fontos a párásított víz tisztasága, nehogy sok csíra/baktérium kerüljön a levegőbe a készülék nem megfelelő használata miatt! Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz sokáig álljon a tartályban. Minden nap ürítse ki és töltsön bele friss vizet a tartályba. Ha nem használja a párásítót, ürítse ki a készülék víztartályát és szárítsa is azt ki. A lerakódások és az azokban megtelepedő baktériumok csökkentése érdekében háztartási párásítók esetében desztillált vizet használjon!

Megelőzésre javasoljuk a SecoSan® Stick és/vagy „LiQVit“ folyadék használatát.

A SecoSan® Stick-et egyszerűen a víztartályba kell helyezni, és az hat hónapig jelentősen csökkenti a csíraszámot (vezető német vizsgálóintézetek által tesztelve). A SecoSan® nem nano-ezüst készítmény, nem tabletta és nem vízoldható por- vagy csepegtethető termék. Csak a SecoSan® aktív hatóanyaga® rendelkezik szabadalommal védetten előállított, mikroporózus felületű iontárolóval, amely önmegújító, önszabályozó effektust, és ezzel hosszan tartó hatást garantál a kezelt vízben – túl- vagy aluladagolás kizárva!

Mint a SecoSan® Stick, a „LiQVit“ folyadék is a csíra- és algaképződés csökkentésére szolgál. Ezen túlmenően ez a higiéniaszer csökkenti a víz felületi feszültségét is, ami fokozott párologtatáshoz vezet.

Gyártó: Trotec
LiQVit 1L - fertőtlenítő folyadék párásító készülékekhez   Inovativ fertőtlenítő folyadék párásító készülékekhez. A LiqVit  vízhigiéni&aac..
7.500 Ft
Nettó ár:5.906 Ft
WDH SA6501 - 3,6 liter/nap párásító teljesítmény WDH SA6501 - 3,6 liter/nap párásító teljesítmény
Új
Gyártó: Aktobis
WDH SA-6501 - Párásító 150 ml/óra párásítási kapacitással Könnyen kezelhető, egyszerű karbantartású és gazdaságosan üzemeltethető párásító berendezés. A g..
17.900 Ft
Nettó ár:14.094 Ft
Univerzális vízkőoldó folyadék -színjelzővel Univerzális vízkőoldó folyadék -színjelzővel
Új
Gyártó: Trotec
Trotec vízkőoldó - színjelzővel - 1 liter Univerzális felhasználási területtel rendelkező színjelzős vízkőoldó folyadék. Környezettudatos mert, 100%-ban biológiailag lebomló savakból áll. A..
9.750 Ft
Nettó ár:7.677 Ft
Trotec B 600 Professzionális, nagy kapacitású párásító irodákba, múzeumokba Trotec B 600 Professzionális, nagy kapacitású párásító irodákba, múzeumokba
Új Előrendelhető
Gyártó: Trotec
B600 - Mobil professzionális nagy kapacitású párásító Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a párásító rendelkezésre állásáról &eacut..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
SecoSan Stick 2 - párásító higiénikus használatához SecoSan Stick 2 - párásító higiénikus használatához
Új
Gyártó: Trotec
SecoSan Stick 2 - víztartállyal rendelkező készülékek higiénikusabb használatához! 2 liter tartályméretig - 6 hónapig tartó védelem   A SecoSan Stick 2 - 2 literes tartálymé..
3.420 Ft
Nettó ár:2.693 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)