Menü
Kosár

WDH-1200 HT Ipari Párátlanító készülék max. 120 l/nap - kimagasló teljesítnény

WDH-1200 HT Ipari Párátlanító készülék max. 120 l/nap - kimagasló teljesítnény

Ipari páramentesítő - WDH 1200 HT

max. 120l/nap párátlanító teljesítménnyel

(A páramentesítő raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

 

A WDH 1200-as páramentesítő német tesztek győztese

 

A WDH 1200-es ipari páramentesítő az elismert német WDH márka legerősebb készüléke. A napi 120 literes párátlanító képessége felülmúlja sok ipari páramentesítő teljesítményét, miközben kategóriájában optimális áramfelvétellel rendelkezik.

A WDH márka az elmúlt tíz évben Németország egyik piacvezetőjévé vált a páramentesítés területén. Ezt első osztályú minőségének és optimális párátlanító teljesítményének köszönheti. Erre bizonyíték a 2010-ben kapott elismerés, mely a népszerű német szaklaptól a Heimwerker Praxistól származik. Az újság a tesztek alapján az év legjobb eszközének választotta a WDH 1200-es ipari páramentesítőt.

Egy másik német tesztmagazin a "WerkzeugReport" (2009/2) is tesztelte ezt az ipari párátlanító készüléket. A páramentesítő egy 5-ös skálán, ahol az 1 jelenti a legjobbat 1,2-es eredménnyel végzett.

Az ipari párátlanító jó minőséget és a teljesítményt további hasznos tulajdonságok egészítik ki

A WDH 1200-es ipari páramentesítő két nagy kerekével és fogantyújával könnyen mozgatható építési területeken, vagy akár lépcsőkön is. A mozgatáshoz egy ember elegendő. A strapabíró belső szerkezetet egy erős acél burkolat veszi körül, ami védi a sérülésektől.

Az ipari páramentesítő készülékbe épített digitális páramérő figyeli a környezet páratartalmát. A kívánt páratartalom 1%-os lépésekben állítható. A páramentesítő folyamatosan működik, amíg el nem érte a beállított páratartalmat, ezután néhány percenként ki-be kapcsol.
    
Az erős kompresszornak köszönhetően a páramentesítő jól működik hűvösebb körülmények között is. A párátlanító rotációs kompresszorral szerelt, mely hatékonyabb és hosszabb élettartamú, mint a dugattyús típusok. A páramentesítő készülékben található hűtőrendszer nem igényel gázutántöltést.

A digitális üzemóra számláló pontos visszajelzést ad a páramentesítő működési idejéről.

A WDH 1200-es ipari páramentesítő gép áramszünet után is újraindul és megjegyzi a korábban beállított értékeket.

A párátlanító oldalához tömlő csatlakoztatható, mellyel lefolyóba, vagy tároló edénybe vezethető a nagy mennyiségű kondenzvíz.

Az ipari párátlanító készüléket ügyfeleink az alábbi feladatokra használják

- Vizes, dohos pince: A hűvös pincékben gyakran kicsapódik a levegő páratartalma. A vizes falakon penész képződik, ami egyrészt csúnya, másrészt kellemetlen dohos szagot okoz.  A kicsapódott víz nem csak a falakat teszi tönkre, hanem a többi tárgyat is korrodálja. Az ipari pinceszárító teljesen megszűnteti ezeket a problémákat. Penészmentesítés során elengedhetelenül szükséges a helyes sorrendre figyelni.

- Építőipar, restauráció: Az ipari párátlanító jelentősen meggyorsítja a falak és a padló száradását, így gyorsabban folytathatják az építkezést, vagy a restaurációs munkákat. A falszárítás segítségével elkerülhető a vakolatok lemállása és a penész kialakulása, amit gyakran a nem megfelelően kiszárított falak okoznak.
 
- Faszárítás: Az ipari páramentesítő hatalmas teljesítménye vetekszik a telepített faszárító berendezésekkel, ugyanakkor az ára általában jóval kedvezőbb. A mobilitás pedig számtalan előnnyel jár, és nem csak faszárításra, hanem más célokra is használható.
 
- Múzeumok, könyvtárak: A műtárgyak és a könyvek állagán rengeteget ront, ha nem megfelelő a páratartalom. Az "könyvtár páramentesítő" óriási termekben is biztosítani tudja az állandó páratartalmat.
 
- Gyártó üzemek: A magas páratartalom általában nem kedvez a gépeknek és a szerszámoknak. A túl párás levegő erősebb baktérium és gomba képződéssel is párosul, ezért gyakran keresik az ipari épületszárítót gyártó üzemekbe páramentesítésére is.
 
Növényházak: Egyes növényeknek kifejezetten fontos a páraszint szabályozása. Gondoljunk csak a gombatermelőkre, akiknél csak egy igen szűk sávban mozoghat a páratartalom.
 
- Klímaszabályozás: nagyobb csarnokokban, múzeumokban, hajókon, kiállításokon épületekben is könnyű a készülékkel az ipari készülékkel a párátlanítás.

 

A WDH 1200 HT ipari párátlanító hasznos tulajdonságai

 • Optimális fogyasztás a nagy teljesítményhez képest

 • Nagy teljesítmény: napi max. 120 liter párátlanítás

 • Automatikusan eléri a beállított páratartalmat, utána néhány percenként ki-be kapcsol

 • Egyértelmű, jól áttekinthető display. Jelzi a jelenlegi páratartalmat és a beállított értéket, a leolvasztást és az üzemórát, valamint az esetleges hibakódokat.

 • Kiválóan működik tartós használatra

 • Profi leolvasztó automatika: leolvasztás közben sincs leállás, így gazdaságosabb a páramentesítő

 • Gondozásmentes: működés során nem igényel figyelmet

 • A párátlanító jó minőségű, alacsony fogyasztású rotációs kompresszorral szerelt. 

 • Százalékonként állítható páratartalom

 • Tömlő csatlakoztatható a páramentesítő készülékhez

 • Nem kell a hűtőfolyadékot utántölteni
  Karbantartása, tisztítása évente javasolt

 • Kezelt fémfelület

 • Könnyen mozgatható: erős fogantyú és nagy kerekek.

 • Antibakteriális mosható levegőszűrő

 • Azonnal üzembe helyezhető

 • FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat

 • TÜV, CE, EMC und GS által bevizsgálva

Jó minőség

A páramentesítők minőségét garantálja, hogy modern műszaki ismeretek figyelembevételével kerültek kifejlesztésre. A WDH márkát hosszú élettartam és a megadott teljesítmény pontos betartása jellemzi. A légkezelő FREON mentes, TÜV, GS, EMC, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Ha olyan páramentesítőt keres, amely folyamatos üzem mellett is akár évtizedekig működik, akkor nálunk megtalálta a megfelelő típust. 

 

 
A párátlanítók mellé természetesen segítőkész vevőszolgálat is párosul. Ha bármi kérdése van a párátlanító készülékkel, vagy a használatával kapcsolatban, minket bármikor kereshet és szívesen segítünk.

Kockázatmentes vásárlás! Nálunk a fogyasztók teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatják meg ezt az ipari párátlanítót, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.
 Hasonlítsa össze a párátlanító teljesítményét és tulajdonságait egyéb gyártókéval, mi álljuk a próbát!
Ár/érték arányban is messzemenően az egyik legjobb páramentesítő készüléket találta meg.

A páramentesítő műszaki adatai

- Feszültség: 220V-240V / 50Hz
- Teljesítmény : 1840 W (8,3A)
- Elszívási teljesítmény (Optimális): 120 l./ nap (30 °C / 80 % pt.)
- Levegőkeringetés: 1000 m3/h 
- Kompresszor: Rotációs kompresszor (Rotary Compressor) 
- Méretek: (M/SZ/M): 1110 x 630 x 470 mm 
- Súly: 60 kg 
- Üzemi hőmérséklet: 5°C ~ 32°C 
- Vízsűrűség: IPx0 
- Hűtő nyomása (max): 2,8 MPa 
- Gőznyomás (max): 1 MPa 
- Hűtőanyag: R454C (1 kg) 
- Hordozhatóság: Kerekeken
- Jótállás: 1 év
-  Magyar nyelvű használati utasítás

 

A berendezés megrendeléséhez, helyezze azt kosarába:

Szűntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! 1 éves teljes körű garanciával szállítunk.

Ennél a terméknél kérjük ne válassza az utánvétes fizetési módot, mivel a termék ára és terjedelme miatt ez a fizetés nem lehetséges! Köszönjük!

 

Vásárlói vélemények:

"Tisztelt Forgalmazó!
Meglepően jól működik az üzemben a páramentesítő.
sokkal kedvezőbb a munkahelyi klima, nem folyik víz a fali csempén, nincs penészesedés és sok száraz meleg képződik, amit hasznosítani tudunk - többet megtakarítunk energiát, mint amennyit az ipari párátlanító felhasznál. Bízunk a tartós, üzembiztos működésben."
üdv.Turcsányi Lászlóné

"Szeretnék a rendelés és a kiszállítás folyamatáért köszönetet mondani. Minden stimmelt. A páramentesítő remekül dolgozik."


"2008. júniusában vásároltunk Önöktől egy WDH - 1200 HT pinceszárítót. Nagyon kedveljük a készüléket, jól működik. Dolgozik és dolgozik és patakokban önti ki a vizet a pincénkből."

B. Péter

 

"Egy éve vásároltunk Önöktől egy ipari páramentesítő berendezést. Intézményünk táncterme az őszi téli hónapokban, amikor az ablakokat nem lehet olyan sűrűn nyitogatni, elég nagy páraterhelést kap. A hőhidaknál és a nem szellőző helyeken (sarkok, élek, vastag sötétítő függönyök mögött) megjelent a penész is.
Kisebb, a háztartási méret és ipari méret közötti méretű párátlanító készülékkel próbálkoztunk már, de nem hozott eredményt egy ilyen nagy 130nm alapterületű 4m belmagasságú teremben.
Az interneten találtam a cégre miközben megoldást kerestem a problémára. A rendelés feladásával, a tájékoztatással sem volt semmiféle problémám. Korrektül zajlott minden ügyintézés.
A páramentesítő azóta teszi a dolgát, tudja, amit tudnia kell, meghibásodás nem volt. Egyetlen észrevétel ezzel a párátlanító típussal kapcsolatban, ami inkább a gyártó felé lenne jelzés, de eladáskor erre fel lehet hívni a figyelmet, és felkészülni rá:
A készülék teljesítménye megkívánna egy szivattyús kondenzvíz elvezetést (folyamatos használat esetén). A kivezető csatlakozás alacsonyra helyezése miatt nem lehet alátenni túl nagy gyűjtőedényt, és pl. 20 liter víz hamar összegyűlik, ami miatt folyamatos felügyelet alá kell venni. Mi ezt egy utólag rendelt kondenzvízszivattyúval oldottuk meg, így gyakorlatilag felügyelet nélkül, időszakos szűrőtisztítás mellett hibátlanul üzemel azóta is. Penészedésnek nyoma sincs azóta.
Vannak szebb kivitelű, jóval drágább páramentesítők is, de árához képest messze ez a legjobb választás ha egy nagyobb helyiség páramentesítésére keres valaki megoldást. (ezt lehet idézni is:)"
Nemes Péter- DATI Non-profit Kft

Műszaki adatok
Hálózati csatlakozás 220 V - 50 Hz CEE 7/7
Hűtőközeg (tipus és mennyiség) R 454C - 1 kg, Freon mentes
IP védelem IPx0
Jótállás ideje jogi személy 1 év, magánszemély 3 év,
Levegőmennyiség (m3/H) 1000 m3/h
Méret (H*SZ*M) 470 x 630 x 1110 mm
Mozgathatóság fogantyú és kerekek
Működési tartomány: hőmérséklet 5-32 C
Párátlanító teljesítmény max. (l/24h) 120 l/ nap (80 % rp. 30 C)
Súly (csomagolás nélkül) 60 kg
Teljesítményfelvétel 1840 W - 8,3A
Vezérlés /páratartalom/ digitális automata páramérő

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
Hasznalati-WDH-1200HT -Magyar.pdf 409.73KB 10
 • Készlet: Előrendelhető
 • Tipus: AP WDH 1200HT
 • Súly: 66.00kg
 • Méretek: 436.00mm x 586.00mm x 1,110.00mm
599.000 Ft
Nettó ár: 471.654 Ft