Menü
Kosár

WDH-660b -Légtisztító ózon funkcióval

WDH-660b -Légtisztító ózon funkcióval

Speciális technológiával egy egészségesebb életért, asztmásoknak és allergiásoknak ajánlva

WDH-660b a legújabb légtisztító

 

Ez a multifunkciós légtisztító a jól bevált WDH-988b készülékünk modern utódja. Széleskörű funkciókkal került megújításra, modern technológia felhasználásával.

WDH® egy olyan minőségi termék, illetve márka, ami kizárólag csak szakkereskedésekben kapható. A WDH® klímatechnikai eszközei az utóbbi években nagyon jó nevet szereztek a piacon, kiváló minőségű légtisztítóikkal és párátlanítókkal. Minőségi szó nálunk a hosszú élettartamot, a megadott értékek betartását, természetesen a CE tanusítványt, az újrahasznosítható anyagok felhasználását, stb... jelenti.

Ha a WDH-660b légtisztítót választja, egy márkás terméket kap széleskörű termékszolgáltatással, a piacon lévő legjobb légtisztítók közül.

A WDH 660b levegőtisztító a legmodernebb technikai fejlesztések és tudományos kutatások eredményei alapján lett kifejlesztve.

Tulajdonságok, felszereltség - a légtisztító előnyei a hétköznapokban

HEPA / ULPA filter:

A piacon megtalálható egyik legjobb szűrő, felfogja és megtisztítja a részecskéket 0,0001mm-es nagyságig. Hatékonyan tisztítja meg a levegőt a pollenektől, csíráktól és a portól, az eredmény:  99,99%-os tisztaság.

Aktív szén & katalizátor szűrő kombináció:

Elnyeli és tisztítja a sokféle füst – és illatfajtát (pl. cigarettafüst) és 90%-ig lebontja a káros gőzöket (formaldehid,  H2S, NH3).

Ultraviola fény (tetszőlegesen bekapcsolható):

Eltávolítja a leggyakoribb baktérium– és vírusfajtákat, ezenfelül gondoskodik arról, hogy a filter ne válhasson a csíratelepek táptalajává. (Erről a két 6W-os UV lámpa gondoskodik, ami a légtisztító két oldalára van beszerelve.)

Anioncserélő (tetszőlegesen bekapcsolható):

Több mint 5 millió aniont termel percenként, így semlegesíti a pro-aktív füstöt és más szennyeződéseket a térben.

Ki-be kapcsolható ózon funkció (tetszőlegesen bekapcsolható):

Legyőzi a baktériumokat, szagokat, penészgomba-spórákat, vegyi anyagokat, más szennyező- és káros anyagokat, a levegőben és a berendezési tárgyakban is, (pl. tapéták, textilek, szőnyegek, párnák).

Levegőszenzor (tetszőlegesen bekapcsolható):

Automatikusan méri a légminőséget. Ha jó a mért levegőminőség, akkor automatikusan kikapcsol. Ha az eredmény ennek az ellenkezője, azaz rosszabb a levegő minősége, automatikusan bekapcsol ez a funkció, illetve indítja az erős, közepes vagy gyenge üzemmódot.

Időzítő:

Az időzítő funkció választása esetén 12 órás időtartamban tudja beállítani a légtisztító hátralévő működési idejét a kikapcsolásig.

3 ventilátor fokozat:

Erős, közepes, gyenge

Éjszakai üzemmód:

Kikapcsolt kijelzőtábla, kifejezetten halk üzemmód.

Érintő-panel, digitális kijelző:

Ezzel a modern kiszolgálófelülettel gyorsan, precízen és könnyen hajthatja végre a beállításokat. Ezen kívül gyors áttekintést talál minden beállításról.

Aromaelosztó:

Ha úgy kívánja, kellemes illatokat tud a légtérbe juttatni, az aromaelosztó segítségével. (Egyszerűen a hátsó kis fiókba kell az illatosítókat elhelyezni.)

Többoldalú levegőbeszívás:

Sok oldalról történő szimultán levegőbeszívás, ami a gyors és hatékony légtisztítást teszi lehetővé.

Távvezérlés:

Tartalmaz egy távirányítót, amellyel szinte minden funkció könnyen kezelhető.

Hőmérséklet- & páratartalom- mutató:

Kiegészítő információként a légtisztító kijelzi az aktuális szobahőmérsékletet, és a relatív páratartalmat is.

Filtercsere-kijelző:

Világít a légtisztítón egy jelzőlámpa, ha filtert kell cserélni.

A levegőtisztító további hasznos tulajdonságai:

 

Különösen halk, energiatakarékos PG ventilátormotor, nagyon alacsony áramfogyasztással, amely Standby üzemmódban egy watt alatt fogyaszt.

A levegőtisztító azonnal használható, nem szükséges össze- illetve beszerelés. A csomag tartalmazza a távirányítót is, mely még kényelmessebbé teszi a légtisztító használatát.

A levegőszűrő dupla ULPA és dupla aktív szén & katalizátor szűrő kombinációval dolgozik. Egy átlagos szennyezettségű háztartásban a levegőszűrő napi 8 órás működése mellett ez kb. egy éves használatot tesz lehetővé.

Az UV-lámpák (2 db) élettartama kb. 3000 üzemóra.

Karbantartása gyerekjáték! A filtercsere  2 percen belül elvégezhető, amit bárki megtehet, mindenféle  technikai előismeretek és szerszámok nélkül.

Felhasználási területek, ahol légtisztítónk különösen hasznos lehet:

Asztmások és allergiások: Az 5 µm-nál kisebb részecskék bekerülhetnek a tüdőbe, a 2-3 µm-nál kisebbek az alveolusokba. Ezzel a légtisztítóval, hála a különösen magas szűrési rátájának, aminek köszönhetően a készülék kiszűri a finom port, penészgombákat, baktériumokat, atkákat, virágport, és más allergén anyagokat, az erre érzékenyek újra fellélegezhetnek.

Tisztább levegő: Szeretne egy tisztább, egészségesebb helyiségben élni? Ezzel a légtisztítóval megvalósíthatja ezt, tapasztalhatóan jobban érezheti magát! Különösen fontos kisgyermekeknek és idős, beteg embereknek.

Szagsemlegesítés: Ki ne ismerné azt, amikor a főzés utáni konyhaszag terjeng a lakásban, legyen szó fondüről, vagy sütőben sült ételekről, és ez akár napokig érezhető. Ez a légtisztító gyorsan véget vet ennek!

Dohányfüst-semlegesítés: Dohányzik valaki a családban? A légtisztító elnyeli és semlegesíti nemcsak a kellemetlen cigaretta-, pipa-, és szivarfüstöt, hanem a készüléknek hála a nikotin sem tud  a lakásban megtelepedni, és újra visszakapják fehérségüket a használati tárgyak.

Finompor és kipufogógáz szűrése: Ha forgalmas út mellett lakik egy nagyvárosban, ezzel a légtisztítóval megtisztíthatja lakása levegőjét az ártalmas gázoktól.

 

Műszaki adatok
Ajánlott helyiségnagyság max. 45 m2
Aktívszén szűrő csere periódusa Maximum 1/2 év. A berendezés jelzi a csere szükségességét.
Hálózati csatlakozás 220-240 V/50Hz
Hepa szűrő csere periódusa Maximum 1 év. A berendezés jelzi a csere szükségessését.
Jótállás ideje jogi személy 1 év, magánszemély 2 év,
Levegőmennyiség (m3/H) 330 m3/h
Méret (H*SZ*M) 536*360*112 mm
Súly (csomagolás nélkül) 6,2 kg
Teljesítményfelvétel 0,51 kW
Zaj (dB és távolság) 44 dB

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
WDH660hasznalatiuj.pdf 955.58KB 244
  • Készlet: Készleten
  • Tipus: AL WDH 660B
  • Súly: 6.00kg
  • Méretek: 536.00mm x 360.00mm x 206.00mm
113.350 Ft
Nettó ár: 89.252 Ft