Menü
Kosár

Szűrőszett HOME 360 ózongenerátorokhoz

Szűrőszett HOME 360 ózongenerátorokhoz

HEPA ÉS KARBONSZŰRŐ szett

az Ozonegenerator Home 360 készülékhez 

A légtisztító megfelelő működéséhez rendszeres, és időszakos karbantartás szükséges. Erősen szennyezett környezetben a légtisztító szűrői, ózonlapjai hamarabb lekoszolódnak (tönkremehetnek) ez akár négy hét vagy akár egy év is lehet. A készülék használati útmutatójában leírtakban látható főbb karbantartási feladatokat el kell végezni, hogy a készülék a legnagyobb hatásfokkal tudjon működni. Ezzel a csomaggal a készülék teljes szűrőrendszerét újjá varázsolhatjuk, azonban az ózonlapok cseréjét nem tartalmazza, így azt igény esetén külön lehet cserélni.
 

Szűrők sorrendje belülről kifelé haladva a Home 360 készülékben:

  • Fotókatalitikus szűrő, mely fémhálós kivitelű ez kerül legbelülre, hogy közel legyen az UV izzóhoz. 

  • Karbon szűrő másnéven szénszűrő, mely fekete színű ez kerül a középre a fotókatalitikus szűrő után.

  • HEPA szűrő, mely harmonika alakban hajtogatott fehér színű szűrő, ez kerül a szénszűrő után, úgymond legutoljára a készülékbe.

Aktívszenes szagtalanítás:

A készülékben található aktívszén-szűrő az áthaladó levegőből kiszűri a szagok egy részét. Az aktívszén-szűrő cseréje a használattól és a helyiség szennyezettségétől függően 6-12 havonta javasolt.

Fotókatalitikus szűrés:

Az UV lámpával megvilágított, TiO2 fotókatalitikus szűrő, az áthaladó levegőből kiírtja a vírusok, baktériumok és penészgomba spórák egy részét.

HEPA szűrés:

A mosható HEPA szűrő a levegőben lévő, 0.3 μm-nél nagyobb por és egyéb részecskék legalább 99.97%-át kiszűri. A HEPA szűrőt használattól és a helyiség szennyezettségétől függően érdemes 1-2 havonta kitisztítani (kifújni, vízzel átmosni), valamint 6-12 havonta cserélni a megfelelő hatékonyság eléréséhez.
 

Az alábbi képen jól látható, 3 hónap rendszeres üzemeltetés mellett, mennyi kosztól szabadít meg minket a HEPA szűrő.
 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Készlet: Elfogyott
  • Tipus: U H 360SZ
  • Súly: 1.00kg
  • Méretek: 115.00mm x 115.00mm x 5.00mm
12.900 Ft
Nettó ár: 10.157 Ft
Címkék: ózon , tarozék , alkatrész , szűrő