levegotisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Párásító készülékek

Párátlanító penészedés ellen 90 m2-ig. max. 30 l/nap Trotec TTK 100 S
Párátlanítók penész ellen 
Azonosító: 00078 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 112.000 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 87.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Párátlanító penészedés ellen 90 m2-ig. max. 30 l/nap Trotec TTK 100 S

TTK 100 S kiváló páramentesítő most ajándék páramérővel

(A párátlanító raktáron van. 
A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

A Trotec TTK 100 S páramentesítő eredményesen veszi fel a harcot a magas páratartalommal, ami a penészképződés táptalaja. Erős kompresszora és ventilátora miatt nyugodt szívvel ajánljuk nagyobb lakások, irodák, pincék párátlanítására is.

Párátlanító teljesítménye megközelíti az ipari kategóriát, de gyönyörű kinézete és kompakt mérete miatt ideális háztartási, irodai felhasználásra is. A
TTK 100 S páramentesítő gépet fűtőtt helyiségekben 90 m2-ig.

Tüv által bevizsgált páramentesítőKiváló minőségének, szépségének és hatalmas teljesítményének köszönhetően a TTK 100 S párátlanító ebben a kategóriában az egyik legtöbbet vásárolt páramentesítő az Európai piacon.

Erős fogantyúja és 4 darab kereke miatt könnyen mozgatható a páramentesítő egyik helyiségből a másikba. Az antibakteriális mosható előszűrő eltávolítja a levegőből a durvább szennyeződéseket, mint pl. hajat, állatszőrt, por cicákat, a kondenzvíz pedig magával ragadja az apróbb porszemeket is, így a páramentesítő közvetetten légtisztítást is végez.

párátlanító készülék penész ellenAz ajándékba adott páramérő segítségével tartsa a levegő páratartalmát 50-55 % között, ahol már nem tud szaporodni a penész. Az emberi szervezetnek ez egy kellemes érték, ahol közérzetünk is jobb lehet, mint a túl alacsony, vagy a túl magas páratartalom esetén. Ezen az értéken elkezdenek száradni a falak is, új penész nem alakil ki, a dohszag is enyhül, majd eltűnik. Vizesedésre hajlamos ablakok, vagy hőhidak esetén is megoldást nyújt a páramentesítés.

Optimális páratartalom esetén a baktériumok is kevésbé szaporodnak, mint a nedves levegőben, így a páramentesítő készülékkel az egészségünkért is sokat tehetünk.
 
A páramentesítő rövid idő alatt nagy mennyiségű vizet gyűjt össze, ezért hasznos a párátlanító oldalán található tömlőcsatlakozó, mely segítségével könnyedén a lefolyóba kötheti a páragyűjtőt. Ha a tartályos párátlanítás mellett dönt, akkor a tartályba épített fogantyú könnyíti meg a kondenzvíz kiürítését.

Most ajándék páramérőt adunk a páramentesítőhöz!


ajándék BZ05 páramérőTovábbá a gazdaságos és egészséges működtetésben óriási segítséget nyújt a most ajándékba adott Trotec márkájú precíz páratartalom és hőmérséklet mérő műszer, mely emellett még ébresztőóraként is működik. A páramérő műszert könnyen lehet hordozni és segítségével egyszerűen leellenőrizheti a páratartalmat a lakás különböző pontjain is. Az ajándék páramérő nagy segítség lesz a penész elleni küzdelemben. Az ajándék páramérő azért is nagyon hasznos, mert a gépbe beépített páraszabályzón az elérni kívánt érték helyzete csak egy külső páramérővel kalibrálható be. Az energiatakarékos és a penész elleni hatékony működtetésről további részleteket olvashat majd a csomaghoz mellékelt útmutatóban.
Használja ki Ön is több éves szakmai tapasztalatunkat és a csomagajánlatunkat!
megbízható páramentesítő kockázatmentes vásárlásaKockázat nélkül vásárolhat: A Trotec páramentesítők minősége kiemelkedően magas, ritkán fordul elő meghibásodás. Szervizigény esetén a 2 éves jótállási időn belül saját költségünkön szállítatjuk vissza a párátlanítót szervizünkbe. A javítási és az alkatrészköltségeket is mi álljuk.

Ezen felül 14 nap áll a vásárló rendelkezésére, hogy meggyőződjön arról, hogy a leírt adatok és tulajdonságok megfelelőek, valamint, hogy a párátlanító valóban megoldást jelent számára. Elégedetlenség esetén a teljes vételárat visszafizetjük és visszavásároljuk a páramentesítőt!Mire használják a leggyakrabban a párátlanító készülékeinket?  

párátlanító készülék penészmentesítés- Penész ellen: A penészspórák táptalaja a nedves felület és a magas páratartalom. A párátlanító készülékkel karbantartott helyiségekben a gomba nem fejlődik ki
.

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!
- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

- Falszárítás: Ha bármilyen okból a nedvessé vált falak okoznak kellemetlenséget pl. vakolathullás, elszíneződés, stb. a megoldást a páramentesítő jelenti. A párátlanító készülékkel megállítható a bosszúságot, és költséget jelentő tünetek továbbterjedése, illetve, ha időben észleljük a veszélyét, akkor elejét vehetjük ezek kialakulásának.

- Vizes ablakok: A páramentesítő a levegő nedvességtartalmát csökkenti, ezáltal az ablakkal érintkező levegő már eleve kevesebb víztartalmú, tehát a kicsapódás esélye lényegesen csökken.

- Ruhaszárítás: A mosott ruhákból kipárolgó vizet a páramentesítők összegyűjtik és így a ruhák száradási ideje a töredékére csökken, enyhítve ezzel a túlságosan párás levegő okozta kellemetlenségeket.

- Árvíz, csőtörés utáni helyreállítás: A hirtelen nagy mennyiségben a lakásba, irodába, vagy bármely emberi tartózkodásra alkalmas helyiségbe betörő víz hosszú időre használhatatlanná teszi azokat. A Trotec
TTK 100 S párafaló ezt az időt és az utólagos károkat nagyságrenddel csökkenti. Kiszárítja a falakat, a padlót és a berendezési tárgyakat.

- Pincék szárítása: 10 °C feletti hőmérséklet esetén kiválóan alkalmazható ez a párátlanító. Erős kompresszora miatt óriási vízgyűjtő teljesítményre képes. Kifejezetten ajánljuk nedves, dohos pincék állapotának javítására.

- Múzeumok, levéltárak, irattárak páratartalom szabályozása: A páratartalom helyes szabályozása meghosszabítja az értéktárgyak, festmények könyvek élettartamát.

- Klíma: A páramentesítő nem helyettesíti a klímaberendezést, de lényegesen kisebb energia költséggel javítja a légtér minőségét a fürdőszobákban, télikertekben, szárító helyiségekben, lakószobákban, garázsban, hajókon.

A TTK 100 S páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes, és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás páramentesítők.

A penészmentesítő fontosabb tulajdonságai:

párátlanító lakás, pince
 • A páramentesítő méri és szabályozza a páratartalmat
 • Napi max. 30 literes párátlanító teljesítmény (35°C/90% r.p.)
 • 5 °C  - 35 °C - ig alkalmazható
 • A párátlanító kiváló minőségű, megbízható rotációs kompresszorral szerelt!
 • Állítható a száraz levegő kifújási iránya
 • Forrógázas automata leolvasztó funkció
 • Automatikus túlfolyásvédelem: lekapcsol, amint megtelt a tartály és ezt jelzőfénnyel is jelzi!
 • Kivehető víztartály
 • A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így kiiktatható a tartályürítés
 • Üzemmódjelző lámpák
 • Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére.
 • Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
 • Lemosható, antibakteriális levegőszűrő
 • Modern design, szép külső, különösen alkalmas lakóhelyiségek és irodák páramentesítésére
 • Tisztítása, karbantartása évente javasolt.
 • A párátlanítás a vásárlás után azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre!)

További előnyök:

Nincs üzembe helyezési költség, a párátlanító használata roppant egyszerű.
 
A párátlanító ára már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére. (1.900 Ft)


Műszaki paraméterek:
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Áramfelvétel: max. 0,53 kW
 • Optimális teljesítmény: 28,4 l / nap (30 °C/ 80 % pt)
 • Maximális párátlanító teljesítmény: 30 l / nap (35 °C/ 90 % pt.)
 • Ajánlott terület: 90 m2-ig /225 m3
 • Kondenztartály: kb. 4,3 liter
 • Hűtőfolyadék: R 410 A
 • Méretek: (M/SZ/M): 612 x 390 x 290 mm
 • Ventilátor telj.: max 200 m3/h
 • Zajszint:  46 dB
 • Súly: 15,2 kg
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 
Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Szűntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.
A
TTK 100 S páramentesítő vásárlásához kérem kattintson erre az ikonra:

doh szag ellen pince párátlanítóVásároljon bizalommal!
További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálatVásárlói vélemények a TTK 100 párátlanítóról:

"Múzeumunk az Önök által forgalmazott TTK 100 S-típusú párátlanító és penészmentesítő készüléket vásárolta meg. Alapvetõen szkeptikus alkat vagyok. A párátlanító az én szakmai elvárásaimnak messzemenőleg megfelel, ugyanis egy 100m2-es térben elhelyezve a töredékére csökkentette a levegõ relatív páratartalmát. Ezzel is csökkentve a penészgomba szaporodásához szükséges életfeltételeket. Szakipari, mind magáncélra feltétel nélkül ajánlom minden leendő felhasználónak."
Tuskán József Főrestaurátor

"Tisztelt Miklós!
Köszönöm érdeklődését az eladott páramentesítő iránt.
A párátlanító gépet egy kondicionáló terembe vettem ahol télen magas a páratartalom ami lecsapódott az ablakon és a falakon. A páramentesítő használata óta megszűnt ez a jelenség és sokkal jobb lett a páratartalom is a teremben. A penészmentesítő teljesítette az ismertetőben leírtakat, ezzel beváltotta a hozzá fűzött reményeket!
További sok sikert kívánok!"
Rigó Gábor  
Rolyal Gym Székesfehérvár

"Az önöktől vásárolt páramentesítőt egy 110m2-es lakásban használjuk páramentesítésre, és néhány heti használat után azt mondhatom, hogy meg vagyunk elégedve a működésével. Korábban nagyon sok gondunk volt a magas páratartalommal és a falak penészesedésével, most, hogy a párátlanítót naponta több órán keresztül üzemeltetjük eltűnt a reggeli pára az ablakokról, és a páratartalom értéke is 60% alá csökkent. Reméljük a hosszú távú üzemeltetés során a penésszel sem lesz a későbbiekben problémánk.
A párátlanító teljesítménye is meggyőző, a beüzemelése után néhány órával több liter vizet gyűjtött össze a tartályába, a rendszeres üzemeltetésnek köszönhetően az alkalmanként összegyűjtött mennyiség már jelentősen lecsökkent. A páramentesítő berendezést helyiségből - helyiségbe helyezve használjuk, ezzel is növelve a hatékonyságát.
Úgy gondolom jó döntés volt ennek a típusnak megvásárlása."
Kovacsics Tamás


doh szag ellen pince párátlanító
 
 
 
 
 


Kapcsolódó termékek: 00001,00020,00023,00029,00062,00073,00103,00106

Akciós ár érvényessége: 2017.08.01

Megtekintve: 26129
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 60 m2-ig - Heavenfresh HF 380
HEAVENFRESH HF-380 levegőtisztító Erre a légtisztítóra büszke lehet, mert amellett, hogy  megbízható és hatékony, megjelenésével javítja a lakás hangulatát is. ...
bruttó 138.000 Ft
AKCIÓ! - 29%
bruttó 98.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 47m2-ig-Heavenfresh HF 300
HEAVENFRESH 300 - Multifunkciós légtisztító (A légtisztító jelenleg nincs készleten.) A Heavenfresh 300 levegőtisztító fontosabb tulajdonságai:   - Hatékony Hepa s...
bruttó 79.200 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító berendezés fűtéssel max. 40l/nap, 80 m2-ig - WDH 735 EBH
Nedves falak, penész Vizes, dohos pince? A WDH 735-ös páramentesítő megoldja a gondját, melyhez most egy páramérőt is adunk ajándékba! (A párátlanító raktáron v...
bruttó 134.200 Ft
AKCIÓ! - 13%
bruttó 116.200 Ft 
db
gallery thumbnail
Hősugárzó - 9 kW - TDS 50
Elektromos hősugárzó és ventilátor 4,5 - 9 kW fűtőteljesítménnyel  - TDS 50   (A hősugárzó raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) ...
bruttó 67.200 Ft
AKCIÓ! - 33%
bruttó 44.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E
Vizes, penészes ablakok és falak? Párás, dohos lakás? Van megoldás! Nem a penészt magát, hanem annak az okát kell kezelni!    Csendes párátlanító...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Páramentesítő penész ellen 40 m2-ig - WDH 610 HA - max. 12 l/nap, 30 m2-ig
Problémája van a vizes és penészes falakkal? Itt a megoldás! Használja a 2014-ben tesztgyőztes WDH 610 HA páramentesítő készüléket, melyhez most ajándékba adunk egy pá...
bruttó 63.000 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 49.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Elektromos hőlégfúvó 3,3 KW - TDS 20
220 V-os elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - Trotec TDS 20 1,65 - 3,3 kW fűtő teljesítménnyel, német minőség (A hősugárzó raktáron van. Szállítási határidő 1-3 munkanap.) ...
bruttó 37.000 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 19.990 Ft 
dbBankkártyás fizetés

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Webáruház

0.083 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   szagtalanítás    olcsó hősugárzó    légtisztító partner    légtisztító banner    Páramentesítés    Párátlanítás    penész megszűntetése - párátlanító    légtisztító allergia ellen    sikeres lehet a légtisztító    ionizátor a lakásba    a penészes fal    levegőtisztító a baktériumok ellen    a páramentesítők gyakorlati előnyei    légtisztítók otthonunkba    ionizátorral a jó közérzetért    levegőtisztító az egészségért    páramentesítő a penészgomba ellen    légtisztító ami segíti    az egészségünk barátja    levegőtisztító az egészségünkért    páramentesítővel búcsút inthetünk    a légtisztító segítségével    ionizátorral a frissességért    a levegőtisztító mindenhol    szabaduljunk meg a penésztől    szükséges az ionizátor    segít a légtisztító    működtessünk levegőtisztítót    páramentesítő otthonunkban    a légtisztító a barátunk    ionizátor varázsa    levegőtisztító tiszta környezetért    páramentesítő otthonunk őre    tiszta otthon légtisztítóval    tartós frissesség az ionizátorral    levegőtisztítóval megelőzés celjabó    sokoldalú és hatékony páramentesítő    légtisztító és az egészség    ionizátorral az egészségünkért    a levegőtisztító otthonunk barátja    a páramentesítő a penész ellensége    barátunk, a légtisztító    nagyszerű segítség az ionizátor    gazdaságos levegőtisztító    otthon páramentesítővel    légtisztítóval az egészségért    ionizátor és frissesség    modern légkondi készülék    a Hepa szűrő    párásító készülék    parlagfű allergia megszüntetése    penészmentesítés speciálisan    levegőtisztító berendezés    ionizátor jótékony hatásai    penész eltávolítása páramentesítőve    a páramentesítő gép használata    korunk népbetegsége az allergia    párátlanító készülék hatása    páramentesítő készülék hasznai    légtisztító berendezést használni    _a tiszta levegő előállítása    ózongenerátor segít    mit mutat a páramérő?    a páramentesítés házilag    a páramentesítés nehézségei    a relatív páratartalom    páratartalom élettani szerepe    a légtisztító készülék    az elektromos hősugárzók    a páratartalom mérő műszer    a jó Légkondicionáló berendezés    penészes fal nagyon csúnya    a páratartalom mérő műszereink    _párátlanító készülék segít    a párátlanítás penész ellen    mt tehetsz az allergia ellen    mire jó a légtisztító berendezés    _a hidegpárásító készülék    mitől alakul ki a penész    elektromos páramentesítő készülék    mekkora az ideális páratartalom    Mire jó a víztisztító berendezés?    Fontos az ultrahangos párásítás    Ipari légtisztító dohányfüst ellen    HEAVENFRESH levegőtisztító    Levegő ionizátor    Légtisztító berendezés jó hatásai    A légszárító alkalmazási területei    Hogyan előzhetjük meg a penészt    A falszárítás szerepe    A légtisztító teszt    A nélkülözhetetlen légtisztítók    A gyerekszoba levegője    A párásító berendezés szerepe    Penészszag eltávolítása    A tiszta levegő értéke    Mire jó a légtisztító ionizátor    A levegő párásító áldásos hatása    Penész elleni szer    Penészgátló körkép    Páramentesítő készülékkek    Az a szörnyű falpenész!    Páramentesítő készülék fórum    Mi is az az ózonizátor?    A penészesedés megelőzése    Párátlanítás házilag    Ha magas a páratartalom    Penészmentesítő készülékek    Heavenfresh készülékek    A penész egészségkárosító hatása    A penész okozta betegségek    Az ideális páratartalom a lakásban    Végleges penészmentesítés    Egészségünk őre, a levegőtisztító    A tiszta légkör    A penész eltávolítása    Az optimális légkör őre    Ózongenerátor, a szagtalanító    Miért fontos a páramérő használata?    Páramentesítés házilag ma könnyebb    Páramentesítés néhány lépésben    Relatív páratartalom, a láthatatlan    Az ideális páratartalom beállítása    A légtisztító készülék haszna    Modern elektromos hősugárzó    Levegő tisztítás otthonainkban    Új típusú párásító készülékek    Az optimális páratartalom fontos    Ismerje meg légtisztító berendezés    A légtisztító készülékek előnyei    Légtisztító kiváló minőségben    Levegőtisztító nagy kedvezménnyel    Miért előnyös a levegő ionizátor?    Daikin légtisztító információk    Légtisztító berendezés teljesítmény    Mire jó a légszárító?    A falpenész igen zavaró lehet    Milyen légtisztító növények    Párátlanító készülékek a megfelelő    Légtisztító és párásító    Levegő tisztítás minőségi levegőért    Tiszta levegő egészséges környezet    Levegő párásító egyszerű használata    A páratartalom nem mindig optimális    Az egészséges páratartalom elérése    Penészedés okai és ideális megoldás    Párásító készülék gyerekszobába jó    Miért jó a légtisztító ionizátor?    A penész hatása    Levegő tisztítása Heavenfresh    Penész eltávolítása gyorsan    A légtisztító segít Önnek    Fontos a légkondicionáló    A légtisztító jelentősége    Egyszerű a légtisztító    Párologtató készülék is kellhet    _légszárító nélkül    A légtisztító teszt remekül    Jó minőségű légtisztító    A falakon feltűnő penész    A páramentesítők megoldják    Jó döntés a használt páramentesítő    lehet a penészmentesítés házilag    gondot a magas páratartalom    Remek vétel a levegőtisztító    cserben a légtisztító készülék    Miért jó az ionizált levegő    levegő tisztító energiahatékonyan    hatékony páratartalom csökkentés    Küzdjünk a penészedés ellen    penész okozta leggyakoribb    Levegő párásítók fajtái    egészséges páratartalom    Levegő tisztítóval egészségünkért    Baj, ha penészes a lakás    Lakás, és a páratartalom    Légtisztító készülékek hatásmechani    Levegőtisztító berendezések előnybe    Előtérben a penész    magas páratartalom előnyei    Párásítókészülék gyerekszobába    Légtisztítók, egészségünk    lényeg egészséges páratartalo    Légtisztító növényeket    Légtisztítóval a fellélegzésért    ideális páratartalom margójára    Légszárítóval az optimális    Középpontban a páramentesítő    Penész elleni szer házilag    Levegő párásítóval a jobb    Páramentesítők, az ön szolgálatában    Ionizáló légtisztító, az igazi    A páramérés fontosságáról    Záloga a párásító    Luxus többé a légkondi    Fellélegzés biztosítója    Légszárítóval a könnyed légzésért    Ionos légtisztító egészségre    Levegőtisztító készülékkel    Trotec párátlanítóval a jobb    Heavenfresh, a fellélegzés titka    Szobai légtisztító    A páratartalom, és a közérzet    Milyen légtisztító készüléket    Levegő párásítóval a szárazság    A penész okozta káros betegségek    Penészes fal kezelése házilag    Friss levegő az egészséges    Páratartalom csökkentése házilag    Párásítóval a száraz levegő ellen    Nagyszerű praktika a szellőztetés    Páramentesítővel intsen búcsút    Levegő párásító, a hasznos    Levegőtisztító berendezés segít    Szobai légtisztító, a frissesség    Legjobb légtisztító készülék    Mit tehet parlagfű allergia    Légtisztító berendezéssel    Házi légszárító    Fókuszban a légtisztító növények    Levegő párásítóval az irritációk    Légtisztítókkal a pollenek    A tiszta levegő ismérvei    Levegőtisztító készülék, de miért    Penész eltűntetése    Előnyben a páramentesítő gépek    Párásító légtisztító, az instant
lábléc