Menü
Kosár

Airlock 100 Ablaktömítés / Kivezetés mobil klímákhoz

Airlock 100 Ablaktömítés / Kivezetés mobil klímákhoz

Innovatív megoldás a mobil klímák meleg levegőjének kivezetésére

 

Albérletekben, vagy olyan helyeken, ahol gyakran változtatják a mobil klíma helyzetét nem mindig van arra lehetőség, hogy átvéssék a falat a meleg levegő kivezetéséhez. Ilyen esetekben nyitott ablakon, vagy ajtón szokták kivezetni a meleget, ez viszont egy gazdaságtalan megoldás, hiszen folyamatosan vissza is áramlik a hő.

Erre a problémára nyújt megoldást az AirLock 100-as ablaktömítés, mely a legtöbb ablaktípusra felszerelhető. Résnyire nyitott ablak esetén letömíti a nyílást, és csak a mobil klíma csövének hagyja azt szabadon.

További pozitív mellékhatása az Airlock-nak, hogy hiába van résnyire nyitva az ablak, mégsem engedi be a bogarakat, rovarokat, vagy szagokat. Egy zipzár segítségével tetszőleges helyen vezetheti ki a meleg levegőt.
Az Airlock egyébként nem csak mobil klímákhoz használható, hanem más célokra is, mint pl. szárítógépek stb. kiegészítéseként.

Szinte minden ablaktípushoz használható, melynek kerülete nem haladja meg a 400 cm-t. Pillanatok alatt felszerelhető, nem kell hozzá szakember, vagy szaktudás. Anyaga vízálló, fényáteresztő, strapabíró műanyag.

További előnye az Airlock 100-asnak, hogy a mobil klíma használata után sem kell leszerelni, hiszen gond nélkül becsukható vele az ablak.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Airlock felragasztása után már olyan használati jegyek keletkeznek a terméken, melyek miatt a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nem tudjuk biztosítani.

Rendelje meg ezt a hasznos kiegészítőt.
 

 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Készlet: Készleten
  • Tipus: TT AIRLOCK100
  • Súly: 1.00kg
12.900 Ft
Nettó ár: 10.157 Ft