Menü
Kosár

WDH-500-AH Ipari párátlanító készülék 50 l/nap- ipari célokra, múzeumokba

WDH-500-AH Ipari párátlanító készülék 50 l/nap- ipari célokra, múzeumokba

Ipari páramentesítő

WDH-500 AH párátlanító - 50 l /nap páramentesítő teljesítménnyel

 

A WDH 500-as ipari páramentesítő jó tulajdonságokkal, és kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A WDH márka már bizonyította megbízhatóságát, és a kiváló minőséget az elmúlt években. Ezt tükrözi, hogy ennek a márkának a nagyobb testvérét az év eszközének választotta egy német szaklap.

Miért olyan kedvelt a WDH 500 -as ipari páramentesítő?

A WDH 500 AH ipari épületszárító erős és gazdaságos rotációs kompresszorral rendelkezik. A rotációs kompresszor jóval csendesebb és hosszabb élettartamú, mint a dugattyús típusok.

Az ipari páramentesítő gond nélkül alkalmazható folyamatos üzemben akár hűvösebb körülmények között is.

Nem csak a belső szerkezet erős, hanem a ház is acélból készült, így jól használható ipari körülmények között is. Sokkal jobban bírja a mozgatást, mint a kisebb, háztartási műanyagházas páramentesítők. Nagy kerekeinek köszönhetően építési területeken is könnyebben gurítható az ipari párátlanító.

Az ipari páramentesítő készülékbe épített digitális páramérő figyeli a környezet páratartalmát. A kívánt páratartalom 1%-os lépésekben állítható. A páramentesítő folyamatosan működik, amíg el nem érte a beállított páratartalmat, ezután néhány percenként ki-be kapcsol.
  
A fogantyúval rendelkező 5 literes kivehető tartály könnyen üríthető. Amint ez megtelt vízzel, az ipari páramentesítő automatikusan lekapcsol, tehát nem kell attól tartani, hogy elárasztja vízzel a helyiséget.

A digitális üzemóra számláló pontos visszajelzést ad a páramentesítő működési idejéről.

A tartály mellett tömlő is csatlakoztatható az ipari párátlanító géphez. Ez lehetővé teszi, hogy a penészmentesítő megállás nélkül dolgozzon.

Különlegességnek számít, hogy bár digitális páramérővel és szabályzóval rendelkezik a páramentesítő, áramszünet után mégis újraindul és megjegyzi a beállított adatokat.


Viszonylag alacsony súlya, és könnyű szállítathatósága miatt előszeretettel alkalmazzák ezt a az ipari páramentesítőt építkezéseken, pincékben és restaurálási munkálatoknál. Jó megjelenése miatt pedig közkedvelt darab könyvtárakban, múzeumokban és öreg műemléképületekben is.

Kockázatmentes vásárlás! Nálunk a fogyasztók teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatják meg ezt az ipari párátlanítót, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.

 


 

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

Mely területeken használják már ezt az ipari párátlanító készüléket?

- Vizes, dohos pince: A hűvös pincékben gyakran kicsapódik a levegő páratartalma. A vizes falakon penész képződik, ami egyrészt csúnya, másrészt kellemetlen dohos szagot okoz. A kicsapódott víz nem csak a falakat teszi tönkre, hanem a többi tárgyat is korrodálja. Az ipari párátlanító teljesen megszűnteti ezeket a problémákat. Penészmentesítés esetén a hatékonyság érdekében nagyon fontos a megfelelő sorrendre figyelni. A páraértékek optimális szinten tartásával ugyanis megekadályozható a penészgombák képződése.

- Építőipar, restauráció: Az ipari páramentesítő jelentősen meggyorsítja a falak és a padló száradását, így gyorsabban folytathatják az építkezést, vagy a restaurációs munkákat. Az épületszárítás segítségével elkerülhető a vakolatok lemállása és a penész kialakulása, amit gyakran a nem megfelelően kiszárított falak okoznak.
 
- Faszárítás: Az ipari vízgyűjtő hatalmas teljesítménye vetekszik a telepített faszárító berendezésekkel, ugyanakkor az ára általában jóval kedvezőbb. A mobilitás pedig számtalan előnnyel jár, és nem csak faszárításra, hanem más célokra is használható.
 
- Múzeumok, könyvtárak párátlanítása: A műtárgyak és a könyvek állagán rengeteget ront, ha nem megfelelő a páratartalom. Az ipari páramentesítő óriási termekben is biztosítani tudja az állandó páratartalmat.
 
- Gyártó üzemek: A magas páratartalom általában nem kedvez a gépeknek és a szerszámoknak. A túl párás levegő erősebb baktérium és gomba képződéssel is párosul, ezért gyakran keresik az ipari páramentesítő gépet a gyártóiparban is.
 
- Gombatermelők, növényházak: Több megelégedett gombatermelő és növényház üzemeltető alkalmazza az ipari párátlanítót. A párakivonó segítségével pontosan tudják szabályozni a páratartalmat, ami pl. a gombák esetében nagyon fontos.

A WDH 500 AH páramentesítők további előnyei

Hasonlítsa össze ipari páramentesítő készülékünk teljesítményét és tulajdonságait egyéb gyártókéval, mi álljuk a próbát!A legfontosabb a fogyasztás. Más gyártók páraelszívói képesek akár a dupláját is fogyasztani ennek ez energiának.
 

 • Max. napi 50 literes párátlanító kapacitás
 • Egyszerűen állítható és áttekinthető kezelőfelület, mely jelzi a páratartalmat és a beállított értéket, stb.
 • Tartós használatra is kitűnően alkalmas az ipari páramentesítő
 • Modern leolvasztó funkció: a párátlanítás leolvasztás közben is működik, így gazdaságosabb a készülék
 • Optimális fogyasztás: max. 700 W
 • Páraszabályozás százalékonként 30%-tól 90 % páratartalomig.
 • Kivehető kondenztartály
 • Tömlő csatlakoztatható a páramentesítő készülékhez a folyamatos működés érdekében
 • Nem igényel hűtőközeg utántöltést
 • Karbantartása, tisztítása évente javasolt
 • Kezelt fémfelület
 • Levegőszűrő: mosható és antibakteriális
 • FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat 
 • TÜV, CE, EMC és WEEE-szabványoknak megfelel

A párátlanító géphez természetesen nem csak leírás, de segítőkész telefonos, vagy személyes vevőszolgálat is párosul. Kérdések esetén keressen minket bizalommal, mert nem csak a vásárlás napjáig, hanem később is szívesen segítünk.

Az ipari párátlanító műszaki adatai:

 - Feszültség: 220V-240V / 50Hz 
- Maximális teljesítményfelvétel : 820W (3,7 A) 
- Normál teljesítményfelvétel:  700 W (3,2 A) 
- Elszívási teljesítmény (Optimális): 50 l/ nap 
- Levegőkeringetés: 350 m3/h 
- Kompresszor: Rotációs kompresszor (Rotary Compressor) 
- Méretek: (M/SZ/M): 925x 605x 462 mm 
- Súly: 31 kg 
- Üzemi hőmérséklet: 5°C ~ 32 °C 
- Vízsűrűség: IPx0 
- Hűtő nyomása (max): 2,5 MPa 
- Gőznyomás (max): 1 MPa 
- Hűtőanyag: R290 (230 g) 
- Hordozhatóság: Kerekeken
- Magyar nyelvű használati utasítás
Szűntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával szállítunk.

 

Vásárlói vélemények:

"Uszodában volt szükségem a WDH 500-as ipari páramentesítőre.
Az ügyfélszolgálat tökéletes volt, a párátlanító is megfelelően működik, a páratartalom minden körülmények között 60% alatt marad."
Piroska

 
Műszaki adatok
Hálózati csatlakozás 220V-240V / 50Hz CEE 7/7
Hűtőközeg (tipus és mennyiség) R290 (230g)
IP védelem IPx0
Jótállás ideje jogi személy 1 év, magánszemély 3 év,
Levegőmennyiség (m3/H) 350 m3/h
Méret (H*SZ*M) 462x 605x 925 mm
Mozgathatóság Kerekeken és fogantyúval
Működési tartomány: hőmérséklet 5°C ~ 32 °C
Párátlanító teljesítmény max. (l/24h) 50 l/ nap (30 °C / 80% )
Súly (csomagolás nélkül) 31 kg
Teljesítményfelvétel 700 W (3,7 A)
Vezérlés /páratartalom/ digitális, 30%-tól 90 % páratartalomig

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
WDH 500-R290.pdf 598.17KB 261
 • Készlet: Készleten
 • Tipus: AP WDH 500AH
 • Súly: 44.50kg
 • Méretek: 462.00mm x 605.00mm x 922.00mm
376.000 Ft
Nettó ár: 296.063 Ft