Ha Ön is tapasztalta háztartásában a penészgombát, akkor érdemes minél előbb cselekedni, mivel ha sokáig halogatja a penész elleni harcot, akkor lehet, hogy már túl késő lesz. A penész okainak eltávolítása a legegyszerűbben egy minőségi párátlanítóval kezdhető meg, amely stabilizálja a levegő páratartalmát, így megszűnteti a penész számára ideális, párás környezetet.

A WDH DS 3 berendezéssel Ön is hatékonyan megszabadulhat a penészgomba kiváltó oktáól az egész lakásban. Ez az innovatív páramentesítő kifejezetten olyan helyekre ajánlott, ahol a kompresszoros párátlanítók már nem igazán hatékonyak és a penészgomba eltávolítása is fontos szempont. 13 ° C alatt gazdaságosabb, ha ezt az adszorpciós szárítót alkalmazza, valamint nagyon párás felületek esetén is előszeretettel ajánljuk berendezésünket.

A párátlanító funkció mellett a WDH készülék rendelkezik egy levegőszűrővel is, így még gyorsabban és hatékonyabban kivitelező a penész eltávolítását. Folyamatos használat során az optimális páratartalom hamarosan helyreáll és a párátlanító berendezésből kiáramló száraz levegő átveszi a párás, fülledt levegő helyét. Ha a penész eltávolításával eddig nem járt sikerrel, akkor próbálja ki ezt az eszközt!

Az adszorpciós technológiának köszönhetően ezek a páramentesítők jóval könnyebbek és kisebbek, mint az azonos teljesítményű kompresszoros típusok, ezért használatuk is kifizetődőbb. A WDH DS 3 penészmentesítő hideg körülmények között is nagyon hatékony, ezért vásárlása jó döntés lehet a hideg, párás helyekhez, ahol a penészgomba már nagyon elszaporodott. Említést érdemel, hogy bárminemű párásítás előtt, gondosan, megfelelő módszerrel el kell távolítani a már meglévő foltokat.