A fűtési szezon végén általában kevés ember gondol arra, hogy hősugárzót vagy hőlégfúvót vegyen, bár az átmeneti időszakban, amikor már nem szükséges az egész lakást fűteni, jól jön egy mobil fűtőberendezés. A Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó, hőlégfúvó készülékek azonban leginkább ipari célú felhasználásra készültek.

 

Az időjárás gyakran nehezíti az építkezést

 

A tavasz és a nyár az építkezési munkálatok ideje, az időjárás azonban nem mindig kedvez a munkafolyamatoknak. Bár a korszerű időjárás-előrejelző rendszereknek köszönhetően ritkán fordul elő, de ha mégis kifogunk egy esős időszakot, és éppen tetőt cserélünk, bizony az egész lakás be fog ázni. Ilyenkor a mennyezet és a falak átnedvesednek, ami nagyon hamar penészedést indít el. Ebben az esetben nagyon hasznos egy nagy teljesítményű, ipari hősugárzó, amivel meggyorsíthatjuk a fal száradását, megelőzhetjük a penész kialakulását. Páramentesítő készülékkel együtt alkalmazva pedig még hatékonyabb eredményt érhetünk el. 

 

Gyorsítsuk meg a munkafolyamatokat!

 

Ha a beltéri munkafolyamatokat szeretnénk meggyorsítani, egy ilyen hőlégfúvó erre is jó, hiszen gyorsabban megszárad a vakolat, így már lehet is festeni, vagy valamilyen faanyaggal burkolni. A szakemberek nem csúsznak el a határidővel, nem kell várniuk egymásra, így nekünk sem arra, hogy ismét nálunk tudjanak dolgozni. Tehát nem húzódik el napokkal vagy hetekkel a felújítás. 

 

A kisebb lakáskarbantartási munkák - mint például a festés - is felborítják a megszokott rendet. Minél hamarabb túl vagyunk rajta, annál kevesebb bosszúsággal jár. Tehát a festési munkálatok során is hasznos a hősugárzó, hiszen a több rétegben felvitt festék hamarabb megszárad, így előbb visszapakolhatunk az adott helyiségbe, és visszaállhat a család életének megszokott rendje. 

 

A Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó, hőlégfúvó előnyei

 

A Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó alkalmas az építkezéseken való használaton kívül pincehelyiségek, lakóautók, nyaralók fűtésére, illetve raktárhelyiségekben a tárolt anyagok igényeinek megfelelő hőmérséklet folyamatos biztosítására. A fűtőtest mögé szerelt ventilátor optimálisan osztja el a hőt az egész helyiségben. Erős, strapabíró kivitelének köszönhetően ipari környezetben is megállja a helyét. 

 

A hőlégfúvó túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, áramkimaradás esetén pedig újraindul. Így biztonságos a működése például olyan raktárhelyiségben is, ahol nincs mindig emberi felügyelet, de a tárolt anyagok és alkatrészek miatt szükséges a fűtés. A készülék termosztát segítségével fokozatmentesen szabályozható, és csak ventilátor üzemmódban is működtethető. Jól bírja a hosszú távú, folyamatos működést. Nem fogyasztja el a helyiségből az oxigént, és nem bocsát ki semmilyen égésterméket, így zárt térben is kiválóan alkalmazható. 

 

További előnye, hogy praktikusan, mindenféle összeszerelési munka nélkül, azonnal használhatjuk. Működéséhez 220V feszültségre van szükség, tehát nem probléma, ha nem rendelkezünk ipari árammal. A hőlégfúvó - fogantyúja segítségével - könnyen mozgatható, áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, ezt a készülék kis súlya is lehetővé teszi.


Amennyiben kérdése merülne fel a Trotec hősugárzók kiválasztásával kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunk szakembereit.