A falra szerelhető hősugárzó egy kiválóan használható fűtőberendezés. Modern, esztétikus kivitelezésű, hely- és költségtakarékos, akár percek alatt kellemes meleget varázsol otthonunkba.

 

Segítségével a lakás vagy nyaraló olyan pontjain is rövid idő alatt komfortos környezetet teremthetünk, amit másképpen nem tudnánk befűteni. Ha például kisbaba születik, és az idő hűvösebbre vált, egy hősugárzó fürdetéshez gyorsan előállítja a meleget, ha nincs fűtőtest a fürdőben. De nekünk, felnőtteknek is jólesik a hűvösebb nyári, kora őszi vagy tavaszi napokon a kádból kiszállva a meleg levegő. 

 

A falra szerelhető hősugárzók típusai

 

A falra szerelhető hősugárzók elektromos készülékek, amiket kül- és beltéren egyaránt használhatunk, hiszen erre tervezték őket. Vannak közöttük, amiket lábaik segítségével akár hordozhatunk is helyiségről helyiségre, és olyanok is, amiket csak a falra rögzítve használhatunk. 

 

Ez utóbbiakat javasolt magasra függeszteni vagy szerelni, hiszen a kisgyerekek, kisállatok a közelében tartózkodva könnyedén megégethetik magukat.

 

Vannak modellek, amelyekben a bekapcsolást követően egy elektromos fűtőszál melegszik fel, átadva a hőt a szálat beborító anyagnak, ami lehet kerámia. A bemelegedett kerámia egyenletesen adja le a környezetének a hőt. 

 

A hősugárzók következő típusában ventilátor is működik, ami a meleg levegőt kijuttatja a hősugárzó környezetének. Ennek a modellnek a hátránya, hogy felkeveri a port, aminek egy része a környezetbe kerül, míg másik része ráég a fűtőszálra. Ez a nehéz, égett porral teli levegő az egészségre és a környezetre is káros hosszú távon, ezért javasolt gyakran szellőztetni! 

 

A legmodernebbek az infra hősugárzók, amelyek a bekapcsolás után már rövid időn belül széles körben meleget teremtenek maguk körül. Ugyanakkor nem égetik az oxigént és a port a helyiségben, és nincs kellemetlen szag, kondenzáció vagy zaj sem.

 

A fali hősugárzók előnyei

 

A falra szerelhető elektromos fűtőkészülékek rövid időn belül biztosítanak kellemes hőmérsékletet az adott helyiségben vagy akár a teraszon. A meleget egyenletesen oszlatják el, és több fűtési fokozatban működnek. 

 

Modern kialakítás, esztétikus kivitelezés, igényesség jellemzi a készülékeket, amiket megtekinthet webáruházunkban is. Az alumínium házba épített berendezések felhasználási módja sokoldalú lehet: falra, mennyezetre szerelhetőek, felszerelésük, üzembe helyezésük roppant egyszerű. 

 

A modern és innovatív falra szerelhető hősugárzó készülékek már távirányítóval kapcsolhatók, és 24 órás időzítővel állítható be a működési idejük. LED kijelzőn láthatjuk a hőmérsékleti értékeket. 

 

A készülékek kültéren, fürdőben és konyhában is használhatók, mivel IP55 besorolásúak, azaz fröccsenő víz, vízsugár ellen védettek. Az infrás fali hősugárzó az allergiások számára is jó választás, mivel nem keveri fel a port, így allergiás reakcióval sem kell számolni. 

 

Hogyan válasszon fali hősugárzót? 

 

Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a fűteni kívánt helyiség méretét, az elhelyezés lehetőségeit, az Ön átlagos fogyasztását. Másrészt válasszon megbízható, a fűtőberendezések terén több évtizedes tapasztalattal bíró gyártót és eladót. 

 

Mielőtt döntene, mindenképp kérje ki egy hozzáértő szakember véleményét. Mi, az Airfresh munkatársai valamennyien azért dolgozunk, hogy otthona kényelmét, tiszta levegőjét a webáruházunkban kapható készülékekkel biztosítani tudjuk. Keressen bennünket bizalommal!