A penész egészségkárosító hatása sokak által nem is ismert.

A penészgomba az egyik legádázabb jelenség manapság a háztartásokban, mivel eldugott helyeken zavartalanul szaporodhat, és csak akkor vesszük észre, amikor már késő és beitta magát a falakba is. A penész egészségkárosító hatása nagyobb, mint azt sokan gondolnák, ezért rendkívül fontos, hogy megszabaduljunk tőle minél előbb. 
A penész kialakulásának elsődleges oka a túlzottan párás levegő. Az ilyen környezet tökéletes a penészgomba szaporodásához, így be kell szereznünk egy minőségi párátlanító berendezést. A WDH 310 EKW párátlanító garantáltan hatékony a penész kialakulásának okával szemben.

Ezt a típust ajánljuk mindazoknak, akik 1-2 helyiséget szeretnének egyszerre páramentesíteni, mivel teljesítménye elegendően nagy ahhoz, hogy ezt hatékonyan kivitelezze. A páramentesítő egészen 40 m2-es területig gond nélkül alkalmazható és rendkívül hatékonyan működik, így csökkentve a penész egészségkárosító hatását használat közben. Megszűnteti a penészedést kiváltó páralecsapódást a falakon, a bútorokon és minden egyéb helyen a lakásban, még ott is, ahol nem is gondolnánk.

Használatával elmúlhatnak mindazok allergiás és asztmás tünetei is, akik a penészgombára allergiásak voltak. A gép használatával mindenki fellélegezhet és a légkör is sokkal egészségesebb lesz. 2-3-szor gyorsabban megszáradnak a kiteregetett ruhák is, ha használja a párátlanító berendezést, amely a penész egészségkárosító hatását is csökkenti. Éljen Ön is egészségesebb és frissebb környezetben, és vegye fel a hatékony harcot a penész okai ellen még ma!