levegotisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Párásító készülékek

Ionizátor hálószobába, gyerekszobába 15 m2-ig - Heavenfresh HF-100
Ionizátor 
Azonosító: 00003 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 19.200 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 14.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Ionizátor hálószobába, gyerekszobába 15 m2-ig - Heavenfresh HF-100
Hangtalan ionizátor otthonra, irodába, autóba, vagy kisbuszba

(Az ionizátor raktáron van. 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.)
 • Fejlett, ionizációs technológiát használ.
 • Zajtalan konstrukció, motor nélkül
 • Energiatakarékos, 3,4 W , kb. havi 20-40 Ft áramfogyasztás
 • Ionizáló és porgyűjtő lemez
 • Nem szükséges szűrőt cserélni, egyszerűen tisztítani kell
 • Semlegesíti a mérgező gázokat, baktériumokat és penészgombákat
 • Lebontja a cigarettafüstöt, a kellemetlen szagokat
 • Frissen és tisztán tartja a levegőt letölthtő angol nyelvű prospektus ide kattintva.

Fejlett ionizációs technológia 

 
 A készülék negatív ionokat és aktív oxigént termel. Ezáltal gyorsan elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat és az atkákat. A levegőben terjedő betegségeket hatásosan távol tartja. A HEAVENFRESH HF-100 levegő ionizátor rövid idő alatt felfrissíti szobájának állott levegőjét. 
negatív ionok keringése

Helyreállítja a lakásban a pozitív és a negatív ionok egyensúlyát.

A lakásokban és irodákban sajnos túlsúlyban vannak a pozitív ionok. Ez a szennyeződéseknek a méreganyagoknak és a mikroorganizmusoknak köszönhető. A levegő ionizátor segítségével helyreállítható a természetben található egyensúly, mely érezhető hangulatjavulást eredményez.

Már a 0,01 mikron nagyságú részecskéket is megtisztítja az ionizátor

A negatív ionok már a legapróbb 0,01 mikron nagyságú káros részecskékre is hatnak, a porszemeket, és a szálló port elnehezítik, így a talajra kényszerítik őket. Továbbá a negatív ionok semlegesítik a szabadon lebegő vírusokat és mikroorganizmusokat.

Hangtalan, költségkímélő, & nincs HEPA-szűrő 

A Heavenrfesh-100-as ionizátoroknak nincsenek mechanikusan mozgó részei és energiatakarékosan működnek. A készülék hangtalan. Az Heavenfresh 100-as levegő ionizátor áramfogyasztása kb.30 Ft/hónap. 

Csökkenti a fáradtságot, az allergia, az influenza és más betegségek tüneteit

A lakásban és az autókban könnyen elszaporodhatnak a mikroorganizmusok és a baktériumok, melyek rossz szagokat, és más ártalmas vagy irritáló anyagokat képeznek. Állandó jelenlétük a levegőben rosszullétet, fáradtságot, allergiát és más betegségeket okozhatnak. A HF 100-as levegő ionizátor sterilizálja a szobáját és az autóját, így a levegőben található káros anyagokat kiszűri és megsemmisíti. A légtisztító meggátolja a betegségek levegőn keresztül történő terjedését.

Az ionizátor serkenti az anyagcserét (metabolizmus)

A Heavenfresh HF-100 negatív ionokat és aktív oxigént is termel, ezek aktiválják a sejteket, serkentik a metabolizmust és csökkentik a fáradékonyságot.

Az ionizátor csillapíthatja az asztmás tüneteket és más légzési betegségeket.

A negatív ionok megkötik a mikroorganizmusokat és egyéb lebegő anyagokat, mint a por, pollen, penész, atka, allergének és háziállatok szőre. Az ionizátor használatával enyhülhetnek az asztma, légcsőhurut gyulladás, szénanátha és más légzési betegségek tünetei.

Az ionizátor javítja a hangulatot

Kutatások bizonyították, hogy a negatív ionok az agy szerotonin-tartalmát segítik szabályozni. Az szerotonin nem megfelelő mennyisége különböző pszichiátriai zavarokkal hozható kapcsolatba, mint pl. a depresszió, félelem, hangulatváltozás és az alkoholizmus.

HI, LO & OFF üzemmód

A negatív ion és aktív oxigén szintjét igény szerint szabályozhatja: HI (magas) és LO (mély) gombokkal. HI üzemmód – nagy területekre, LO üzemmód – kis területekre, ill. autóba.
 
Tartozékok

230 V adapter (konnektorhoz)
12 V DC adapter (szivargyújtóhoz autóba)

Műszaki adatok:

 • Névleges feszültség: DC 12 V – 16 V
 • Elektromos teljesítmény: 3,4 W
 • Ion-kibocsátás: 500.000 / cm3
 • Aktív oxigén kibocsátás: 5 mg/h vagy (0,015-0,04) ppm 9-46 m2-es területen
 • Méret: 205 x 125 x 70 (mm)
 • Súly: 750 g
 • Javasolt terület: kb. 15 m2 (45 m3)
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Garancia: 2 év

A Heavenfresh HF-100 levegő ionizátor megfelel mind a kanadai, mind az amerikai, mind az európai biztonsági előírásoknak.

 
További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat


Vásárlói vélemények:

"A használat tapasztalatairól az alábbiakat tudom mondani:
Az ionizátort a kislányunk hálószobájába vásároltuk, mert a tél vége felé áporodott szag alakult ki a szobában és nem igazán tudtuk megfejteni az okát (páratartalommal, szellőztetéssel nem voltak gondok). Az ionizálót magas fokozaton használtuk és azt vettük észre, hogy pár napos folyamatos használat után a szoba levegője teljesen megváltozott, az eddigi áporodott szag helyét egy kellemes, üde levegő vette át (hasonló, mint a nyári zápor utáni illat).
A levegőtisztító egyébként nagyon könnyű, esztétikus, hangtalan és nagy előnye, hogy a szivargyújtós csatlakozóval autóban is lehet használni, így biztos ott is ki fogjuk használni.
A vevőszolgálat pedig átlagon felüli, vevőfókuszú volt, a kiszállítás pedig gyors.
Ezek után Önöket és a terméket is csak ajánlani tudom.
További sikereket kívánva, üdvözlettel"
Kovács Gábor

"A Heaven Fresh HF 100 ionizátort azért vásároltam meg, mert a lakásom falai vizesek. Hiába szellőztettem állandóan, mégis érződött a dohos szag. Az egyik ismerősöm talált rá a szerkezetre a neten és javasolta, hogy próbáljam ki, mert megtisztítja a levegőt, így a kellemetlen szag sem fog érződni, valamint megöli az ártalmas spórákat. Rászántam az adott összeget, gondoltam kipróbálom, ha nem válik be, akkor így jártam. De nagyon örülök, hogy megvásároltam, mert azóta teljesen más a levegő a lakásban, abszolút nincsen semmiféle kellemetlen szag. Fogyasztása, pedig annyira minimális, hogy egyáltalán nem vehető észre a folyamatos működése. A készülékhez közel hajolva érződik egy kis fertőtlenítős szag, ami viszont a levegőbe kerülve már nem vehető észre, tehát attól nem kell félni, hogy esetleg valamilyen más szagot produkál. Tényleg megszűri a rossz levegőt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tényleg nagyon jó, nagyon hasznos, hiszen a vizes falak, bármilyen megbetegedésnek, főként a légútinak okozója lehet, amely folyamatosan visszatérővé válhat. Könnyebb egy ilyen szerkezetet megvásárolni, mint lakást cserélni."
Kapás Katalin

Az ionizátor beváltotta a hozzá fűzött reményeket:
- légtisztító mellett  éjszaka nincs horkolás , szinte egyik napról a másikra elmúlik a kb. 20 éve tartó kellemetlen tünet,
-egy rakás számítógép és egyéb elektromos  eszköz mellett dolgozunk, ezzel a készülékkel lényegesen csökkenhet az elektroszmog, mert sokkal frissebbek vagyunk, nincs fejfájás és egyéb kellemetlen tünetek
-háziporra, macskaszőrre allergiás ismerősnél nem jelentkezik a prüszkölés, ha bekapcsoljuk az ionizálót
- az elmúlt nyár kellemetlenül meleg napjait sokkal könnyebben bírtuk az levegőtisztító mellett (bevallom légkondi helyett használtuk,mert annak légkeverését ,zaját többen nem bírják)
Úgy érzem, megérte beszerezni, másoknak is tiszta szívvel ajánlom.
Krizsik József közgazdász, könyvelőiroda vezetője

"Családi házban lakunk , elég sok a por, sajnos egy időben megjelent a penész is  a falakon nyílászárók cseréje folytán, gondoltuk megpróbáljuk a Heavenfresh iongenerálót. Nem csalódtunk, bár némi kétely felvetődött használat során a készülék működésének (mely egyébként hangtalan) megfelelő mivolta miatt.
A kezdeti "új szag" elmúlása után vizsgálatot kértünk az eladó cégtől, mely korrektül kicserélte a készüléket, mely HIBÁTLANUL működött, amit akkor még nem tudtunk! Azóta a használat során megtapasztaltuk, hogy az ionizátor paraméterein túl is teljesít, és TISZTA "hegyi levegőben" élünk azóta!
KÖSZÖNJÜK!!"

"A lányom részére vásároltam ionizátort. Előtte már két éve folyamatosan köhögött, főleg szeptember és május között. Egy csomó kórházi kezelés, vizsgálat, stb. után valószínűsítették, hogy rejtett asztmája lehet, de biztosan nem tudják, hogy mi a baja. Adtak egy bőrönd gyógyszert, pumpás és adagolós sprayket, stb., de egyik sem használt. Ezután kerestem az interneten segítséget és az Önök ionizálója meglepő módon bevált. A köhögések fokozatosan lecsökkentek és most ott tartunk, hogy el is múltak. A férjemmel épp beszéltünk róla pár hete, hogy fogok is írni Önöknek egy köszönő levelet, mert nagyon jó volt az ionizátor. Egy-két hónapja már nem kellett bekapcsolnom és eddig nem is jöttek vissza a tünetek. Mi megvagyunk elégedve."
Kónya Andrásné


Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát rendelje meg most a HeavenFresh HF ionizátort!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:

ionizátor webshop
 
 
 
 


Kapcsolódó termékek: 00002,00006,00008,00020,00060,00073

Akciós ár érvényessége: 2017.09.05

Megtekintve: 37938
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Ionizátor UV lámpával, elektrosztatikus porgyűjtővel, ventillátorral - Heavenfresh HF 210 UV
HEAVENFRESH HF 210 UV nagy teljesítményű levegő ionizátor és UV lámpa   Ajánljuk nappaliba, nagyobb szobákba, irodákba. (Az ionizátor raktáron van. 1-3 munkan...
bruttó 39.800 Ft
AKCIÓ! - 3%
bruttó 38.620 Ft 
db
gallery thumbnail
Autós légtisztító ionozátor -Heavenfresh XJ-800
AUTÓS LÉGTISZTÍTÓ illatosítóval - HEAVENFRESH XJ-800 Ez a típus jelenleg nem kapható, mert a beszállítónknál elfogyott. Helyette  Heavenfresh XJ-1000-es ionizátort aján...
bruttó 9.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Légtisztító hálószobába, gyerekszobába, kis irodába - WDH 6
WDH 6 - hat technológiás légtisztító Ideális hálószobába, dolgozószobába és gyerekszobába.   (A légtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!)&...
bruttó 53.200 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 39.800 Ft 
db
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 47m2-ig-Heavenfresh HF 300
HEAVENFRESH 300 - Multifunkciós légtisztító (A légtisztító jelenleg nincs készleten.) A Heavenfresh 300 levegőtisztító fontosabb tulajdonságai:   - Hatékony Hepa s...
bruttó 79.200 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E
Vizes, penészes ablakok és falak? Párás, dohos lakás? Van megoldás! Nem a penészt magát, hanem annak az okát kell kezelni!    Csendes párátlanító...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft 
dbBankkártyás fizetés

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Webáruház

0.0751 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   szagtalanítás    olcsó hősugárzó    légtisztító partner    légtisztító banner    Páramentesítés    Párátlanítás    penész megszűntetése - párátlanító    légtisztító allergia ellen    sikeres lehet a légtisztító    ionizátor a lakásba    a penészes fal    levegőtisztító a baktériumok ellen    a páramentesítők gyakorlati előnyei    légtisztítók otthonunkba    ionizátorral a jó közérzetért    levegőtisztító az egészségért    páramentesítő a penészgomba ellen    légtisztító ami segíti    az egészségünk barátja    levegőtisztító az egészségünkért    páramentesítővel búcsút inthetünk    a légtisztító segítségével    ionizátorral a frissességért    a levegőtisztító mindenhol    szabaduljunk meg a penésztől    szükséges az ionizátor    segít a légtisztító    működtessünk levegőtisztítót    páramentesítő otthonunkban    a légtisztító a barátunk    ionizátor varázsa    levegőtisztító tiszta környezetért    páramentesítő otthonunk őre    tiszta otthon légtisztítóval    tartós frissesség az ionizátorral    levegőtisztítóval megelőzés celjabó    sokoldalú és hatékony páramentesítő    légtisztító és az egészség    ionizátorral az egészségünkért    a levegőtisztító otthonunk barátja    a páramentesítő a penész ellensége    barátunk, a légtisztító    nagyszerű segítség az ionizátor    gazdaságos levegőtisztító    otthon páramentesítővel    légtisztítóval az egészségért    ionizátor és frissesség    modern légkondi készülék    a Hepa szűrő    párásító készülék    parlagfű allergia megszüntetése    penészmentesítés speciálisan    levegőtisztító berendezés    ionizátor jótékony hatásai    penész eltávolítása páramentesítőve    a páramentesítő gép használata    korunk népbetegsége az allergia    párátlanító készülék hatása    páramentesítő készülék hasznai    légtisztító berendezést használni    _a tiszta levegő előállítása    ózongenerátor segít    mit mutat a páramérő?    a páramentesítés házilag    a páramentesítés nehézségei    a relatív páratartalom    páratartalom élettani szerepe    a légtisztító készülék    az elektromos hősugárzók    a páratartalom mérő műszer    a jó Légkondicionáló berendezés    penészes fal nagyon csúnya    a páratartalom mérő műszereink    _párátlanító készülék segít    a párátlanítás penész ellen    mt tehetsz az allergia ellen    mire jó a légtisztító berendezés    _a hidegpárásító készülék    mitől alakul ki a penész    elektromos páramentesítő készülék    mekkora az ideális páratartalom    Mire jó a víztisztító berendezés?    Fontos az ultrahangos párásítás    Ipari légtisztító dohányfüst ellen    HEAVENFRESH levegőtisztító    Levegő ionizátor    Légtisztító berendezés jó hatásai    A légszárító alkalmazási területei    Hogyan előzhetjük meg a penészt    A falszárítás szerepe    A légtisztító teszt    A nélkülözhetetlen légtisztítók    A gyerekszoba levegője    A párásító berendezés szerepe    Penészszag eltávolítása    A tiszta levegő értéke    Mire jó a légtisztító ionizátor    A levegő párásító áldásos hatása    Penész elleni szer    Penészgátló körkép    Páramentesítő készülékkek    Az a szörnyű falpenész!    Páramentesítő készülék fórum    Mi is az az ózonizátor?    A penészesedés megelőzése    Párátlanítás házilag    Ha magas a páratartalom    Penészmentesítő készülékek    Heavenfresh készülékek    A penész egészségkárosító hatása    A penész okozta betegségek    Az ideális páratartalom a lakásban    Végleges penészmentesítés    Egészségünk őre, a levegőtisztító    A tiszta légkör    A penész eltávolítása    Az optimális légkör őre    Ózongenerátor, a szagtalanító    Miért fontos a páramérő használata?    Páramentesítés házilag ma könnyebb    Páramentesítés néhány lépésben    Relatív páratartalom, a láthatatlan    Az ideális páratartalom beállítása    A légtisztító készülék haszna    Modern elektromos hősugárzó    Levegő tisztítás otthonainkban    Új típusú párásító készülékek    Az optimális páratartalom fontos    Ismerje meg légtisztító berendezés    A légtisztító készülékek előnyei    Légtisztító kiváló minőségben    Levegőtisztító nagy kedvezménnyel    Miért előnyös a levegő ionizátor?    Daikin légtisztító információk    Légtisztító berendezés teljesítmény    Mire jó a légszárító?    A falpenész igen zavaró lehet    Milyen légtisztító növények    Párátlanító készülékek a megfelelő    Légtisztító és párásító    Levegő tisztítás minőségi levegőért    Tiszta levegő egészséges környezet    Levegő párásító egyszerű használata    A páratartalom nem mindig optimális    Az egészséges páratartalom elérése    Penészedés okai és ideális megoldás    Párásító készülék gyerekszobába jó    Miért jó a légtisztító ionizátor?    A penész hatása    Levegő tisztítása Heavenfresh    Penész eltávolítása gyorsan    A légtisztító segít Önnek    Fontos a légkondicionáló    A légtisztító jelentősége    Egyszerű a légtisztító    Párologtató készülék is kellhet    _légszárító nélkül    A légtisztító teszt remekül    Jó minőségű légtisztító    A falakon feltűnő penész    A páramentesítők megoldják    Jó döntés a használt páramentesítő    lehet a penészmentesítés házilag    gondot a magas páratartalom    Remek vétel a levegőtisztító    cserben a légtisztító készülék    Miért jó az ionizált levegő    levegő tisztító energiahatékonyan    hatékony páratartalom csökkentés    Küzdjünk a penészedés ellen    penész okozta leggyakoribb    Levegő párásítók fajtái    egészséges páratartalom    Levegő tisztítóval egészségünkért    Baj, ha penészes a lakás    Lakás, és a páratartalom    Légtisztító készülékek hatásmechani    Levegőtisztító berendezések előnybe    Előtérben a penész    magas páratartalom előnyei    Párásítókészülék gyerekszobába    Légtisztítók, egészségünk    lényeg egészséges páratartalo    Légtisztító növényeket    Légtisztítóval a fellélegzésért    ideális páratartalom margójára    Légszárítóval az optimális    Középpontban a páramentesítő    Penész elleni szer házilag    Levegő párásítóval a jobb    Páramentesítők, az ön szolgálatában    Ionizáló légtisztító, az igazi    A páramérés fontosságáról    Záloga a párásító    Luxus többé a légkondi    Fellélegzés biztosítója    Légszárítóval a könnyed légzésért    Ionos légtisztító egészségre    Levegőtisztító készülékkel    Trotec párátlanítóval a jobb    Heavenfresh, a fellélegzés titka    Szobai légtisztító    A páratartalom, és a közérzet    Milyen légtisztító készüléket    Levegő párásítóval a szárazság    A penész okozta káros betegségek    Penészes fal kezelése házilag    Friss levegő az egészséges    Páratartalom csökkentése házilag    Párásítóval a száraz levegő ellen    Nagyszerű praktika a szellőztetés    Páramentesítővel intsen búcsút    Levegő párásító, a hasznos    Levegőtisztító berendezés segít    Szobai légtisztító, a frissesség    Legjobb légtisztító készülék    Mit tehet parlagfű allergia    Légtisztító berendezéssel    Házi légszárító    Fókuszban a légtisztító növények    Levegő párásítóval az irritációk    Légtisztítókkal a pollenek    A levegő ismérvei    Levegőtisztító készülék, de miért    Penész eltűntetése    Előnyben a páramentesítő gépek    Párásító légtisztító, az instant    Trotec párátlanító pozitívumai    Levegőtisztító, a nyugalom    Hideg párologtatóval az illóolajok    WDH páramentesítő pozitívumairól    Levegőtisztítót minden    A penész eltűntetése, néhány    Páramentesítő gépek, a nedvesség
lábléc