levegotisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Párásító készülékek

Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E
Párátlanítók penész ellen 
Azonosító: 00073 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E

Vizes, penészes ablakok és falak?
Párás, dohos lakás?

Van megoldás!

Nem a penészt magát, hanem annak az okát kell kezelni!
 
 Csendes párátlanító - minimális fogyasztással, most ajándék páramérővel!

(A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

min?ségi páramentesít? TÜV GS bevizsgálás2014 év elején megújult a német Trotec cég egyik legkedveltebb párátlanító berendezése. A korábbi TTK 50 S típus új neve TTK 50 E re változott. A TTK 50 E páramentesítő további műszaki fejlesztéseken ment keresztül, még modernebb belső tartalmat, és még szebb külsőt kapott. Olvassa el a részleteket is!
 
A Trotec TTK 50 E páramentesítő kiválóan alkalmas egy max. 31 m2-es / 78 m3 nagyságú terület komplett kezelésére. Optimálisra csökkenti a páratartalmat, így megszünteti a gombák táptalaját, a nedvességet. 

A páramentesítők használatával sokat tehet az egészségéért is, mert a penészspórákkal teli levegő allergiát és asztmát okozhat. Az 50-55 %-os páratartalom kellemesebb hőérzetet és könnyebb lélegzést biztosít.

A Trotec TTK 50 E párátlanító gyakorlati előnyei


páramentesít? szobába, lakásbaAlacsony áramfelhasználása,
csendes működése és kiváló minősége miatt közkedvelt típus a Trotec TTK 50 E páramentesítő.

Ha a kondenztartály megtelik, akkor a párátlanítás leáll, és egy piros led figyelmeztet a víz kiürítésére. A felhasználónak lehetősége van egy 1/2 colos tömlőt is csatlakoztatni a páramentesítő oldalához, és azt egy lefolyóba vezetni. Ebben az esetben még a tartály ürítésével sem kell foglalkozni.

Áramszünet esetén újraindul: A vezérlés áramszünet esetén is megjegyzi a beállítást, és később visszakapcsol a párátlanítás.

Könnyen mozgatható: Viszonylag alacsony súlya, 4 db kereke és kézreálló fogantyúi segítségével pillanatok alatt mozgatható egyik területről a másikra. Olykor szükség lehet a párátlanító hordozására, de a tapasztalat szerint elegendő egy központi helyre állítani, és több szoba egyidejű párátlanítását, penészmentesítését is ellátja.

Energiatakarékos: A TTK 50 E páramentesítő kategóriájának egyik legmegbízhatóbb és legkiforrottabb modellje. Ez a páramentesítő a max. 250 W-os alacsony fogyasztása mellett jóval nagyobb párátlanító kapacitással rendelkezik, mint legtöbb versenytársa.

Frissíti a levegőt: A mosható levegőszűrő kiszűri a bolyhokat, a port, hajat és állatszőröket, így a párátlanítás nem csak a
dohszagot szünteti meg, hanem tisztítja is a levegőt.

Most ajándék páramérőt adunk a páramentesítőhöz!


ajándék BZ05 páramér?
Továbbá a gazdaságos és egészséges működtetésben óriási segítséget nyújt a most ajándékba adott Trotec márkájú precíz páratartalom és hőmérséklet mérő műszer, mely emellett még ébresztőóraként is működik. A páramérő műszert könnyen lehet hordozni és segítségével egyszerűen leellenőrizheti a páratartalmat a lakás különböző pontjain is. Az ajándék páramérő nagy segítség lesz a penész elleni küzdelemben. Az ajándék páramérő azért is nagyon hasznos, mert a gépbe beépített páraszabályzón az elérni kívánt érték helyzete csak egy külső páramérővel kalibrálható be. Az energiatakarékos és a penész elleni hatékony működtetésről további részleteket olvashat majd a csomaghoz mellékelt útmutatóban.
Használja ki Ön is több éves szakmai tapasztalatunkat és a csomagajánlatunkat!
megbízható páramentesít? kockázatmentes vásárlásaKockázatmentes vásárlás: A páramentesítő minősége kiemelkedően magas, de ha mégis meghibásodna a készülék, akkor cégünk a 2 éves jótállási időn belül saját költségére hozatja el Öntől a párátlanítót. Mind a szállítási, mind a javítási költségeket mi vállaljuk, és a szervizszolgáltatást is mi végezzük.

Ezen felül 14 nap áll az Ön rendelkezésére, hogy meggyőződjön arról, hogy mindaz, amit a készülékről írunk, az igaz, és, hogy valóban megoldást jelent az Ön problémájára. Amennyiben nem elégedett a párátlanítóval, akkor a teljes vételár visszafizetésével visszavásároljuk azt Öntől!


Mire használják a leggyakrabban falszárító készülékeinket?
 

párátlanító leveg?tisztító sz?r?- Penészmentesítés, penészes falfelületek kezelése: A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 50 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 50 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

- Falszárítás
: Ha bármilyen okból nedvessé vált falak okoznak kellemetlenséget pl. vakolathullás, dohos szag, púposodás, stb. a megoldást a páramentesítők jelentik. Ezzel megállítható a bosszúságot és költséget jelentő tünetek továbbterjedése, illetve, ha időben észleljük a veszélyét, akkor elejét vehetjük ezek kialakulásának.

- Vizes ablakok
: A párátlanítás a levegő nedvességtartalmát csökkenti, ezáltal az üveggel érintkező levegő már eleve kevesebb víztartalmú, tehát a kicsapódás esélye lényegesen csökken.

-
Ruhaszárítás: A mosott ruhákból kipárolgó vizet a páramentesítő készülékeink megkötik, és összegyűjtik, így a ruhák száradási ideje a töredékére csökken, enyhítve ezzel a túlságosan párás levegő okozta kellemetlenségeket.

- Könyvtárak, gyűjtemények, múzeumok páramentesítése: Kiváló megoldást jelent könyvtárszobákban, kisebb gyűjteményekben a megfelelő páratartalom fenntartásához, mellyel az értéktárgyak, könyvek és festmények élettartamát növelhetjük meg.

-
Pince, beázás, árvíz: Sok problémát okozhat a pincékben feltörő talajvíz. A víz visszahúzódása után hosszú ideig kell küzdeni a fal és a vakolat által felszívott nedvességből adódó következményekkel. (lepergő festék, hulló vakolat, dohszag). Mivel a pincékben általában hidegebb a levegő, ezért a szellőztetés sem jelent megoldást, mert a beáramló melegebb levegőben lévő pára rögtön lecsapódik a hideg falakon.  Pincében is alkalmazható párátlanítók úgy segítenek a pince gyors rehabilitációjában, hogy a bent lévő levegő páratartalmát optimális szintre csökkentik, így a falakból és a padlóból kiáramló víz a penészmentesítőbe kerül.

- Árvíz, csőtörés utáni helyreállítás
: A hirtelen nagy mennyiségben a lakásba, irodába, vagy bármely emberi tartózkodásra alkalmas helyiségbe betörő víz hosszú időre használhatatlanná teszi azokat. A Trotec TTK 50 E párátlanító ezt az időt és az utólagos károkat nagyságrenddel csökkenti. Kiszárítja a falakat, a padlót és a berendezési tárgyakat.

Az TTK 50 E páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás párátlanítók.

A penészmentesítő fontosabb tulajdonságai:

 • 16 l/nap párátlanító kapacitás (35 °C/ 90% pt.) mellett
 • Hőmérséklettartomány: 5 °C és 35 °C
 • Rotációs kompresszorral működik, mely megbízhatóbb és kevesebbet fogyaszt a hagyományos kompresszoroknál
 • FREON mentes, CE tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Automata leolvasztó funkció
 • A párátlanítás leolvasztás közben is működik
 • Túlfolyás védelem: a  párafaló működése leáll, ha megtelik a tartály
 • Kivehető és könnyen üríthető víztartály
 • A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így kiiktatható a tartályürítés
 • Üzemmód jelző lámpák
 • Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére.
 • Karbantartása, tisztítása évente javasolt
 • Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
 • Antibakteriális levegőszűrő, mely tisztítja a levegőt
 • Modern kinézet: mérete kicsi és jól illik a lakókörnyezetbe
 • A páramentesítő nem igényel semmilyen összeszerelést, azonnal üzembe helyezhető
 • Strapabíró görgőkkel, fogantyúval ellátott
 • Bírja a tartós üzemet
 • Halk működés

A párátlanító ár már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére.

A páramentesítő műszaki paraméterei:
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Áramfelvétel: max. 250 W
 • Maximális teljesítmény: 16 l / nap (35 °C/ 90% pt.)
 • Ajánlott terület: max. 31 m2/ 78 m3
 • Tartósan  (30 °C/ 80 % pt.közöt): 14 l/nap
 • Kondenztartály: kb. 3,5 liter
 • Hűtőfolyadék: R 134 A
 • Méretek: (M/SZ/M): 530 x 310 x 220 mm
 • Ventilátor telj.: max 120 m3/h
 • Zajszint:  < 41 dB
 • Súly: 12 kg
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 • Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás
 
Szüntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.

A TTK 50 E páramentesítő vásárlásához kérem, kattintson erre az ikonra:

csendes páramentesít?További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken:
vevőszolgálat


Felhasználói vélemények a páramentesítőkről:
 
"Kedves Farkas Úr!
 
A pincémben használom a párátlanítót. Napi több, mint 10 liter vizet összeszed. A nyár elején csúnyán beáztunk és miután kiszivattyúztam a vizet, a falakban és a bútorokban még mindig maradt nedvesség. Jól megszívták magukat a berendezéseim. Meg én is. (bocsánat). 2-3 hét után kezdett kiszáradni a penész a falakon és le tudtam söpörni. Azóta már csak szakaszosan működik a készülék. Érzi, ha megemelkedik a páratartalom és rögtön bekapcsol. Örülök, hogy ezt a típust választottam, mert pontosan úgy teszi a dolgát, ahogy azt ígérték. Ajánlom mindenkinek és köszönöm az érdeklődését."
Béla voltam Nyíregyházáról
 
"Pár napja vettem a páramentesítõ készülékből 2 db-ot. A meglepetés ezek után ért. A párátlanítók annyi párát vonnak ki a szobák légterébõl, hogy nem győzöm üríteni a tartályukat.
Több ismerősöm is vásárolni fog Önöktől készüléket.
Köszönöm segítségét."
Hugai Istvánné
Egerbõl

"Azért vásároltam a párátlanítót, mert a nagy esőzések következtében beázott a házunk alatti pince, és csúnyán felszívták a falak a nedvességet. Hiába nyitottam ki az ablakokat, nem tudtak kiszáradni a falak. Olvastam, hogy ez azért van, mert a kinti levegő több páratartalmat hordoz és amikor beengedem a pincébe, akkor kicsapódik a pára. Egy ismerősömmel beszéltem, aki már használt ilyen pinceszárítót a pincéjében és nagyon meg volt vele elégedve. Ezért vásároltam én is egy ilyet. Azóta kiszáradt a pincém és már nincs az a büdös doh és penész szag sem, ami korábban elviselhetetlen volt. A készülék jól teljesíti a dolgát és ráadásul jól is néz ki."
Tamasi Áron
Veszprém

"A párátlanító a család kedvence lett. Mikor megérkezett hozzánk, akkor az volt a feleségem első mondata, hogy na, mi ez már megint. 1 hét után viszont, mikor megszűnt a dohos szag, gyorsan megváltozott a véleménye. A párátlanító nem csak jól működik, de szerintem még nagyon jól is néz ki. Köszönöm, hogy segített és örülök, hogy végre találtam egy becsületes internetes céget.
Üdv
Sanyi"
 
"Köszi, tényleg jól működik, megérte"
én
 
"Köszönöm az érdeklődését. Igen, meg vagyok elégedve. Beázott a pincém és erre kerestem megoldást. Bevallom őszintén, kicsit kételkedtem, hogy valóban működni fog a dolog. Szkeptikus voltam, mert amíg velem nem történt meg, hogy elöntötte a víz a pincémet, addig nem is hallottam ilyen szerkezetről. Gondoltam azért teszek egy próbát, mert kezdett elviselhetetlenné válni a doh szag, mely egyre inkább feláramlott a lakótérbe is. Sőt elkezdett málni a vakolat. Nem halogathattam tovább. Hihetetlen volt számomra, hogy a párátlanító tartályát már az első nap négyszer kellett ürítenem. Azért eltelt egy hét mire teljesen megnyugodtam. Akkor láttam először, hogy a falak is kezdenek száradni. Azóta a pincém újra a régi és újra szívesen megyek le, főleg így nyáron mikor fent tikkasztó hősége van. Hálásan köszönöm és további sok elégedett vásárlót kívánok Önöknek!"
Tóth Tihamér
Zalaegerszegről
 
"Jó napot!
 
Ahogy akkoriban telefonon is említettem, nálunk az okozott gondot, hogy fűtésszezonban folyt a víz az ablakokról. A szobák sarkaiban is megjelent a penész. A barátnőmnél láttam hogy náluk működik egy ilyen páramentesítő. Csak jót mondott róla, ezért választottam én is ezt a típust. Azóta már túl vagyunk a tavalyi fűtésszezonon és valóban száraz maradt minden ablak. A foltok is eltűntek. Az is tetszik, hogy tényleg kevesebbet költöttünk a fűtésre. Örülök, hogy Önöket választottam!"
Szórád Lajosné
Székesfehérvár
 
"Igen, elégedett vagyok! Én a kinézete miatt választottam ezt a páramentesítőt. Nagyon tetszik. Illik a lakásba és azóta nincs víz az ablakon.
Köszi"
Kiss Károlyné
Pécsről

"Szia Tamás!
Megkaptam a dokumentumokat! Köszi! A páramentesítő üzembe lett helyezve, tökéletesen működik!"
Üdv: Baráth Attila

Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt a Trotec 02-16-os páramentesítő készülékkel!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:

elektromos páramentesít? penész ellen


További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat
 
 


Kapcsolódó termékek: 00001,00022,00060,00062,00078,00082,00083,00087,00103,00106

Akciós ár érvényessége: 2017.08.01

Megtekintve: 54392
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 60 m2-ig - Heavenfresh HF 380
HEAVENFRESH HF-380 levegőtisztító Erre a légtisztítóra büszke lehet, mert amellett, hogy  megbízható és hatékony, megjelenésével javítja a lakás hangulatát is. ...
bruttó 138.000 Ft
AKCIÓ! - 29%
bruttó 98.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Páramentesítő készülék penész ellen 50 m2-ig - WDH 520 HB - max. 25 l/nap
Penészes, vizes falak? A nedves falakon gyorsan elszaporodik a penész, ami   káros az egészségre és csúnya látvány. Párátlanító készülékeink megszüntetik a pá...
bruttó 96.250 Ft
AKCIÓ! - 24%
bruttó 72.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Hősugárzó - 9 kW - TDS 50
Elektromos hősugárzó és ventilátor 4,5 - 9 kW fűtőteljesítménnyel  - TDS 50   (A hősugárzó raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) ...
bruttó 67.200 Ft
AKCIÓ! - 33%
bruttó 44.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penészedés ellen 90 m2-ig. max. 30 l/nap Trotec TTK 100 S
TTK 100 S kiváló páramentesítő most ajándék páramérővel (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) A Trotec TTK 100 S párame...
bruttó 112.000 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 87.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Trotec BC 06 digitális páratartalom és hőmérő műszer
Digitális páratartalom mérő és hőmérő készülék egyben - Trotec BC 06 A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek! Néhány jellemző felhasználási terület: Használhatj...
bruttó 17.400 Ft 
db
gallery thumbnail
Trotec BC 21 páramérő, hőmérő készülék
Nagy pontosságú digitális páramérő és hőmérő készülék - Trotec BC 21 (Raktárról, 1-2 munkanapon belül szállítjuk.)   A relatív páratartalom és a hőmérséklet jelentős...
bruttó 29.200 Ft 
db
gallery thumbnail
WDH 988-B légtisztító távirányítóval
WDH 988-B profi légtisztító   (A légtisztító jelenleg nem kapható, helyette válasszon a többi kiváló minőségű légtisztítóink közül!) Ajánljuk mindazoknak, akik az ...
bruttó 78.600 Ft 
db
gallery thumbnail
Páramentesítő penész ellen 40 m2-ig - WDH 610 HA - max. 12 l/nap, 30 m2-ig
Problémája van a vizes és penészes falakkal? Itt a megoldás! Használja a 2014-ben tesztgyőztes WDH 610 HA páramentesítő készüléket, melyhez most ajándékba adunk egy pá...
bruttó 63.000 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 49.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Elektromos hőlégfúvó 3,3 KW - TDS 20
220 V-os elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - Trotec TDS 20 1,65 - 3,3 kW fűtő teljesítménnyel, német minőség (A hősugárzó raktáron van. Szállítási határidő 1-3 munkanap.) ...
bruttó 37.000 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 19.990 Ft 
dbBankkártyás fizetés

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Webáruház

0.1062 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   szagtalanítás    olcsó hősugárzó    légtisztító partner    légtisztító banner    Páramentesítés    Párátlanítás    penész megszűntetése - párátlanító    légtisztító allergia ellen    sikeres lehet a légtisztító    ionizátor a lakásba    a penészes fal    levegőtisztító a baktériumok ellen    a páramentesítők gyakorlati előnyei    légtisztítók otthonunkba    ionizátorral a jó közérzetért    levegőtisztító az egészségért    páramentesítő a penészgomba ellen    légtisztító ami segíti    az egészségünk barátja    levegőtisztító az egészségünkért    páramentesítővel búcsút inthetünk    a légtisztító segítségével    ionizátorral a frissességért    a levegőtisztító mindenhol    szabaduljunk meg a penésztől    szükséges az ionizátor    segít a légtisztító    működtessünk levegőtisztítót    páramentesítő otthonunkban    a légtisztító a barátunk    ionizátor varázsa    levegőtisztító tiszta környezetért    páramentesítő otthonunk őre    tiszta otthon légtisztítóval    tartós frissesség az ionizátorral    levegőtisztítóval megelőzés celjabó    sokoldalú és hatékony páramentesítő    légtisztító és az egészség    ionizátorral az egészségünkért    a levegőtisztító otthonunk barátja    a páramentesítő a penész ellensége    barátunk, a légtisztító    nagyszerű segítség az ionizátor    gazdaságos levegőtisztító    otthon páramentesítővel    légtisztítóval az egészségért    ionizátor és frissesség    modern légkondi készülék    a Hepa szűrő    párásító készülék    parlagfű allergia megszüntetése    penészmentesítés speciálisan    levegőtisztító berendezés    ionizátor jótékony hatásai    penész eltávolítása páramentesítőve    a páramentesítő gép használata    korunk népbetegsége az allergia    párátlanító készülék hatása    páramentesítő készülék hasznai    légtisztító berendezést használni    _a tiszta levegő előállítása    ózongenerátor segít    mit mutat a páramérő?    a páramentesítés házilag    a páramentesítés nehézségei    a relatív páratartalom    páratartalom élettani szerepe    a légtisztító készülék    az elektromos hősugárzók    a páratartalom mérő műszer    a jó Légkondicionáló berendezés    penészes fal nagyon csúnya    a páratartalom mérő műszereink    _párátlanító készülék segít    a párátlanítás penész ellen    mt tehetsz az allergia ellen    mire jó a légtisztító berendezés    _a hidegpárásító készülék    mitől alakul ki a penész    elektromos páramentesítő készülék    mekkora az ideális páratartalom    Mire jó a víztisztító berendezés?    Fontos az ultrahangos párásítás    Ipari légtisztító dohányfüst ellen    HEAVENFRESH levegőtisztító    Levegő ionizátor    Légtisztító berendezés jó hatásai    A légszárító alkalmazási területei    Hogyan előzhetjük meg a penészt    A falszárítás szerepe    A légtisztító teszt    A nélkülözhetetlen légtisztítók    A gyerekszoba levegője    A párásító berendezés szerepe    Penészszag eltávolítása    A tiszta levegő értéke    Mire jó a légtisztító ionizátor    A levegő párásító áldásos hatása    Penész elleni szer    Penészgátló körkép    Páramentesítő készülékkek    Az a szörnyű falpenész!    Páramentesítő készülék fórum    Mi is az az ózonizátor?    A penészesedés megelőzése    Párátlanítás házilag    Ha magas a páratartalom    Penészmentesítő készülékek    Heavenfresh készülékek    A penész egészségkárosító hatása    A penész okozta betegségek    Az ideális páratartalom a lakásban    Végleges penészmentesítés    Egészségünk őre, a levegőtisztító    A tiszta légkör    A penész eltávolítása    Az optimális légkör őre    Ózongenerátor, a szagtalanító    Miért fontos a páramérő használata?    Páramentesítés házilag ma könnyebb    Páramentesítés néhány lépésben    Relatív páratartalom, a láthatatlan    Az ideális páratartalom beállítása    A légtisztító készülék haszna    Modern elektromos hősugárzó    Levegő tisztítás otthonainkban    Új típusú párásító készülékek    Az optimális páratartalom fontos    Ismerje meg légtisztító berendezés    A légtisztító készülékek előnyei    Légtisztító kiváló minőségben    Levegőtisztító nagy kedvezménnyel    Miért előnyös a levegő ionizátor?    Daikin légtisztító információk    Légtisztító berendezés teljesítmény    Mire jó a légszárító?    A falpenész igen zavaró lehet    Milyen légtisztító növények    Párátlanító készülékek a megfelelő    Légtisztító és párásító    Levegő tisztítás minőségi levegőért    Tiszta levegő egészséges környezet    Levegő párásító egyszerű használata    A páratartalom nem mindig optimális    Az egészséges páratartalom elérése    Penészedés okai és ideális megoldás    Párásító készülék gyerekszobába jó    Miért jó a légtisztító ionizátor?    A penész hatása    Levegő tisztítása Heavenfresh    Penész eltávolítása gyorsan    A légtisztító segít Önnek    Fontos a légkondicionáló    A légtisztító jelentősége    Egyszerű a légtisztító    Párologtató készülék is kellhet    _légszárító nélkül    A légtisztító teszt remekül    Jó minőségű légtisztító    A falakon feltűnő penész    A páramentesítők megoldják    Jó döntés a használt páramentesítő    lehet a penészmentesítés házilag    gondot a magas páratartalom    Remek vétel a levegőtisztító    cserben a légtisztító készülék    Miért jó az ionizált levegő    levegő tisztító energiahatékonyan    hatékony páratartalom csökkentés    Küzdjünk a penészedés ellen    penész okozta leggyakoribb    Levegő párásítók fajtái    egészséges páratartalom    Levegő tisztítóval egészségünkért    Baj, ha penészes a lakás    Lakás, és a páratartalom    Légtisztító készülékek hatásmechani    Levegőtisztító berendezések előnybe    Előtérben a penész    magas páratartalom előnyei    Párásítókészülék gyerekszobába    Légtisztítók, egészségünk    lényeg egészséges páratartalo    Légtisztító növényeket    Légtisztítóval a fellélegzésért    ideális páratartalom margójára    Légszárítóval az optimális    Középpontban a páramentesítő    Penész elleni szer házilag    Levegő párásítóval a jobb    Páramentesítők, az ön szolgálatában    Ionizáló légtisztító, az igazi    A páramérés fontosságáról    Záloga a párásító    Luxus többé a légkondi    Fellélegzés biztosítója    Légszárítóval a könnyed légzésért    Ionos légtisztító egészségre    Levegőtisztító készülékkel    Trotec párátlanítóval a jobb    Heavenfresh, a fellélegzés titka    Szobai légtisztító    A páratartalom, és a közérzet    Milyen légtisztító készüléket    Levegő párásítóval a szárazság    A penész okozta káros betegségek    Penészes fal kezelése házilag    Friss levegő az egészséges    Páratartalom csökkentése házilag    Párásítóval a száraz levegő ellen    Nagyszerű praktika a szellőztetés    Páramentesítővel intsen búcsút    Levegő párásító, a hasznos    Levegőtisztító berendezés segít    Szobai légtisztító, a frissesség    Legjobb légtisztító készülék    Mit tehet parlagfű allergia    Légtisztító berendezéssel    Házi légszárító    Fókuszban a légtisztító növények    Levegő párásítóval az irritációk    Légtisztítókkal a pollenek    A tiszta levegő ismérvei    Levegőtisztító készülék, de miért    Penész eltűntetése    Előnyben a páramentesítő gépek    Párásító légtisztító, az instant
lábléc