levegotisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Párásító készülékek

Páramentesítő készülék penész ellen 50 m2-ig - WDH 520 HB - max. 25 l/nap
Párátlanítók penész ellen 
Azonosító: 00022 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 96.250 Ft
AKCIÓ! - 24%
bruttó 72.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Páramentesítő készülék penész ellen 50 m2-ig - WDH 520 HB - max. 25 l/nap
Penészes, vizes falak?

A nedves falakon gyorsan elszaporodik a
penész, ami
  káros az egészségre és csúnya látvány.

Párátlanító
készülékeink megszüntetik a párás levegőt így végleges megoldást nyújtanak a penész ellen - most ajándék páramérővel

 (A páramentesítő raktáron van. Szállítási határidő 1-3 munkanap.)

A WDH 520-as páramentesítő eltávolítja a levegőből a nedvességet és optimális páratartalmat hoz létre. Ezáltal elkezdenek száradni a falak. A párátlanítás előtt érdemes letakarítani a falakról a penészfoltokat a tisztább levegő érdekében. Ha továbbra is ügyel a páratartalomra és nem engedi tartósan megemelkedni a relatív páratartalmat, akkor nem alakulhat ki újra folt a falakon. 

Nem csak a falakat kezeli a
párátlanító, de megszűnteti a dohszagot és a nehéz levegőt is. Így már pár nap után kellemesebb, frissebb levegőt lélegezhet, mely jót tesz az egészségének is. A WDH 520-as páramentesítő alkalmas egy max. 50 m2-es alapterületű helyiség párásodási gondjainak komplett megoldására. A tablettás páramentesítőkkel összehasonlítva ez a típus akár 200-300-szoros teljesítményre is képes, és nincs szükség semmilyen páramegkötő anyag utánpótlására.

2013 legjobb párátlanító készülékeElégedett lehet, ha ezt a terméket vásárolja meg, hiszen 2013-ban ez a párátlanító lett az év legjobb terméke a híres német szaklap, a Heimwerker Praxis szerint. A WDH 520-as
páramentesítő Európa szerte már több tízezer család penésszel kapcsolatos problémáit oldotta meg. Lentebb közlünk teszteket, és magyarországi vásárlói véleményeket is a WDH 520-as párátlanító gépről.

Megbízhatósága
, valamint az alacsony áramfogyasztása miatt ez az egyik legkedveltebb párátlanító típus. Tudatos felhasználóinknak nem csak az a fontos, hogy ne alakuljon ki a penész a falakon, vagy a vízfolyás az ablakokon, hanem hogy ezt minél kisebb energiaköltséggel érjék el. A WDH márka garantálja, hogy ár-érték aránnyal rendelkeznek a páramentesítő berendezései, és, hogy korszerű, minőségi alkatrészekkel hozza forgalomba őket. Nyugodtan bízhat benne, hogy ez a falszárító nem csak a vásárlástól számított 1-2 éven belül, hanem akár hosszú éveken keresztül is gondtalanul végzi majd a feladatát.

Most ajándék páramérőt adunk a páramentesítőhöz!


ajándék BZ05 páramérő
Továbbá a gazdaságos és egészséges működtetésben óriási segítséget nyújt a most ajándékba adott Trotec márkájú precíz páratartalom és hőmérséklet mérő műszer, mely emellett még ébresztőóraként is működik. A páramérő műszert könnyen lehet hordozni és segítségével egyszerűen leellenőrizheti a páratartalmat a lakás különböző pontjain is. Az ajándék páramérő nagy segítség lesz a penész elleni küzdelemben.

Az ajándék páramérő azért is nagyon hasznos, mert a gépbe beépített páraszabályzón az elérni kívánt érték helyzete csak egy külső páramérővel kalibrálható be. Az energiatakarékos és a penész elleni hatékony működtetésről további részleteket olvashat majd a csomaghoz mellékelt útmutatóban. Használja ki Ön is több éves szakmai tapasztalatunkat és a csomagajánlatunkat!
megbízható páramentesítő kockázatmentes vásárlásaKockázatmentes vásárlás: A páramentesítő minősége kiemelkedően magas, de ha mégis meghibásodna a készülék, akkor cégünk a 2 éves jótállási időn belül saját költségére hozatja el Öntől a párátlanítót. Mind a szállítási, mind a javítási költségeket mi vállaljuk, és a szervizszolgáltatást is mi végezzük.

Ezen felül 14 nap áll az Ön rendelkezésére, hogy meggyőződjön arról, hogy mindaz, amit a készülékről írunk, az igaz, és, hogy valóban megoldást jelent az Ön problémájára. Amennyiben nem elégedett a párátlanítóval, akkor a teljes vételár visszafizetésével visszavásároljuk azt Öntől!


A párátlanító néhány felhasználási területe, funkciói:

párátlanító penész ellen
- Ruhaszárítás: A ruhák szárítása is egyszerűbb. Ha a
párátlanítót a ruhák közelébe helyezzük, a száradási idő akár harmadára, vagy negyedére is csökkenhet.

-
Pince szárításA pincék nyáron általában hidegebbek, mint a külső levegő, ezért a pince falaira lecsapódik a pára. Ha páramentesítő készülékkel 50-55 %-ra csökkentjük a páratartalmat, akkor megoldódik ez a probléma is. Amennyiben a pincében 13 C alatti a levegő hőmérséklete, akkor ezt a típust ajánljuk: Trotec TTR 56- os páramentesítő.

- Talajvíz: Az árvíz sújtotta épületek normál körülmények között nagyon hosszú idő alatt száradnak ki. A vizes falak és bútorok pillanatok alatt lepenészednek. A száradást kiválóan fel lehet gyorsítani a WDH 520-as párátlanító készülékkel. Az elmúlt években számtalan magyar családnak sikerült megoldást nyújtani a vízzel elöntött épületeik szárításánál.
 
- Falszárítás: A faszárító - páramentesítővel beállítható az optimális relatív páratartalom. A falak ettől kezdve képesek átadni a levegőnek a nedvességet és megindul a száradásuk. A száraz falon már nincs elegendő tápanyag a penészgombák megtelepedéséhez.

- Múzeumok, könyvtárak, irattárak: A megfelelő páratartalom folyamatos fenntartása elengedhetetlen feltétele az értéktárgyak állagának megóvásához, melyben segítséget nyújt a páramentesítő készülék.

- Építőipar: A páramentesítő ideális vakolatok, burkolatok gyors szárításához (így gyorsan tovább folyható a munka ill. tovább burkolható a felület és nem jelentkeznek a szokásos problémák az épület átadása után sem.)

- Beázás, csőtörés, tűzoltás után: Felázott tapétákat, átnedvesedett parkettát is gyorsan lehet kezelni a WDH 520-as párafalóval.
 
- Egyéb felhasználási területek: A fürdőszobában, a télikertben, mosókonyhában, garázsban, hálószobában, irodában, hajókon valamint egyéb munkahelyi és hobbitevékenységek során történő felhasználásra. (és mindezt egy klímaberendezés áramfogyasztásának töredékrészéért!)

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

Tesztek, összehasonlítások a WDH 520-as párátlanítóról:

páramentesítők teszt összehasonlítás
 
A WDH 520-as páramentesítő több nemzetközi teszten is nagyon jó eredménnyel végzett. A németországi Heimwerker Praxis szaklap 1,3 - mal értékelte a párátlanítót, ahol az 1 jelenti a legjobbat egy 5-ös skálán. A párátlanító teszten az ár-érték arányt, az egyszerű kezelhetőséget, a minőséget és a teljesítményt osztályozták. További előnye a páramentesítő készüléknek, hogy kicsi az áramfelhasználása a sok más versenytárs páraelszívóihoz képest.

A WDH 520-as párátlanítót egy svéd tesztben is összemérték néhány elterjedt nyugati típussal. Itt is ez a páramentesítő lett a győztes:
WDH 520 a legjobb ár-érték arányban! (svéd újság) 

A szaklapok tesztjei alapján tehát nem csak állítani, hanem bizonyítani is tudjuk a penészmentesítők kiváló minőségét.

A teszteredmények mellet a penészmentesítő készülék rendelkezik még TÜV, GS, EMC, CE és ISO tanúsítványokkal. A felhaszált anyagok újrahasznosíthatóak, a kompresszorban lévő gáz pedig FREON mentes. Az alábbi linken elolvashat egy elismert német szaklapban megjelenő cikket: páramentesítő teszt.

A minőségi párátlanító mellé segítőkész vevőszolgálat is társul, mely nem csak a vásárlás időpontjáig, hanem bármikor hasznos tanácsokkal látja el ügyfeleit. Kérdezzen tőlünk bizalommal és amiben csak tudnk, segítünk.

A WDH 520-as párátlanító gyakorlati előnyei


A következő pontokban felsorolunk néhány további előnyét és hasznos tulajdonságát a WDH 520-as páragyújtő készüléknek
hordozható, mobil párátlanító
 • Alacsony áramfogyasztás a nagy teljesítményhez képest. (Néhány olcsóbb párátlanító a piacon képes akár a másfélszeresét is fogyasztani, ami hosszú távon költséges).
 • Napi max. 25 literes párátlanító teljesítmény. (35°C/90% r.p.)
 • Jól bírja a tartós használatot is. 
 • Optimálisan működik hűvösebb körülmények között is, de 13 C alatt már az adszorpciós páramentesítőnket ajánljuk.
 • Automatikus leolvasztás: érzékeli, ha kezd lejegesedni a hűtőfelület és automatikusan leolvasztja azt, miközben a másik körön tovább zajlik a párátlanítás.
 • Nem igényel figyelmet az alkalmazás során, mivel a tartály telítettségekor lekapcsol.
 • Csak 355 W-ot fogyaszt maximum!
 • A páramentesítő kiváló minőségű, megbízható kompresszorral szerelt!
 • Áramkimaradás után újraindul és nem felejti el a beállítást.
 • Túlfolyás védelem: lekapcsol, amint megtelt a tartály és ezt egy led is jelzi!
 • Kivehető, átlátszó 5 literes kondenztartály, így nyomon követhető a vízszint.
 • A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így végtelen ideig működhet a páramentesítés karbantartás nélkül.
 • Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére (zárt keringés).
 • Tisztítása, karbantartása évente javasolt
 • Könnyen hordozható, görgős, fogantyúval emelhető.
 • Lemosható, antibakteriális levegőszűrő.
 • Modern design, szép külső, különösen alkalmas lakóhelyiségek szárítására.
 • A vásárlás után azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre!)
 • Üzemmódjelző ledek.
 • Teljesítményéhez képest normál hangerő
 • FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat.
 • TÜV, CE, EMC und GS által bevizsgálva

A páramentesítő műszaki paraméterei: 
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Teljesítmény : max 355 W
 • Elszívási teljesítmény (maximális): 25 l./ nap (35°C/ 90% pt.)
 • Elszívási teljesítmény (Standard): 20 l./ nap (30°C/ 80% pt.)
 • Ajánlott helyiségméret: 50 m2 / 125 m3
 • Kondenztartály: kb. 5 liter
 • Rotációs kompresszor: csendesebb, kiegyensúlyozottabb, és megbízhatóbb, mint a hagyományos dugattyús kompresszorok.
 • Hűtőfolyadék: R 410A- 200 g
 • Méretek: (M/SZ/M): 621 x 345 x 261 mm
 • Súly: 15 kg
 • Zajszint: 48 dB
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Gyári beállítás: higrosztat
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 • Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás
Szüntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.
A nagy sikerű WDH 520-as páramentesítő vásárlásához kérem kattintson erre az ikonra:


párátlanítás penészentesítő


Vásároljon bizalommal!

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken:
vevőszolgálat


 
Vásárlói vélemények a párátlanítóról:

"Mielőtt megvettem volna a párátlanítót Önöktől eléggé hitetlen voltam. Nem hittem benne, hogy ez orvosolja az én problémámat. Mi egy vertfalu parasztházban lakunk és a páratartalom állandóan 90% körül volt. Két nap alatt megérkezett a páramentesítő. Miután  beüzemeltük a készüléket, az első nap 24 órában ment. Ez alatt az idő alatt háromszor kellett kiüríteni a vizes tartályt, ami 12 l vizet jelentett. Hihetetlen volt, hogy ennyi vizet összegyűjtött. Persze azóta nem megy állandóan, de sokat használjuk. Nagyon örülök, hogy az Önök párátlanító készülékét választottam,  tudom, hogy a 70 ezer Ft nem kevés pénz, de megérte. Azóta eltűnt a doh szag a lakásból.  Nagyon köszönöm Önöknek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával kűzd."
Berényi Éva

"Esetünk a következő:
Új építésű társasházi lakásba költöztünk, amelynek szigetelését nem végezték el megfelelő módon (a kivitelező és egyben építtető persze csődöt jelentett azóta...), az 55 m2-es lakásunkban a páratartalom 70% felett volt állandóan, hiába volt a gyakori szellőztetés, több helyen kiterjedt foltok jelentek meg. A levegő nehéz volt a lakásban, két kisgyermekünk sokat betegeskedett, amit persze az oviból hozott a nagyobbik, de feltűnően sokáig tartott a lábadozás időszaka. 
Karácsonyra vettük Önöktől a WDH 520 HB típusú páramentesítő. Két nap alatt 20 liter vizet gyűjtöttünk a lakásból.. ezzel egyidőben a penészt is kiírtottuk. A kezdeti nagy "hozamok" persze idővel csökkentek. Azóta már ~68%-os rel. páratartalomnál (20°C-os hőmérséklet mellett) elindítjuk, és nagy megelégedésünkre a foltoknak nyoma sincs. A gyerekek is sokkal kevesebbet betegeskednek, és néhány nap alatt felépülnek belőle. 
A páramentesítő mára nélkülözhetetlen családtagunkká vált az őszi-téli-tavaszi időszakban, ami a halk üzemelésnek és annak is köszönhető, hogy kellemesen keringeti, megmozgatja a kis lakásban álló levegőt. Újabban ruhaszárításhoz használom leginkább a párátlanítót, három adag mosott ruhát remekül meg tudok szárítani vele egy este alatt a fürdőszobában, és így nem terhelem a lakás levegőjét a párával.
Rutinosnak mondható internetes vásárló vagyok, és nagyon örülök, hogy a most is jó vásárt csináltam! Köszönjük!"
Dr. Lepossa Anita
"A WDH 520 HB páramentesítő igazán jó befektetésnek bizonyult. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, bár nem fűztünk hozzá túl nagy reményeket.
Egy kb. 100 négyzetméteres irodában használjuk a párátlanítót, ahol reggelente nem lehetett kilátni az ablakokon a párától, és tócsákban állt a víz. Mióta beüzemeltük a páramentesítő készüléket ez a probléma teljesen megszűnt.
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!"
Jakaticsné Szőke Szilvia

"Jól üzemel a párátlanító, semmi gondunk eddig vele.
Tisztelettel"
Hanti Vilmos

"Tisztelt Farkas Tamás,Köszönjük a készülék tökéletesen bevált.Üdvözlettel. "név nélkül"


"A vásárolt WDH 520 HB páramentesítő géppel kapcsolatban a következőket tudom mondani:
Családi kertes házban lakom. Az elmúlt néhány évben főleg az őszi hónapokban penészfoltok jelentek meg a szobák falain a magas páratartalom miatt. Ebben az időszakban a külső levegő páratartalma is gyakran magas, így a szellőztetés sem segített. Megoldást keresve az interneten kerestem és választottam ki a megadott paraméterek alapján az önök által forgalmazott páramentesítő készüléket. A vásárlás óta eltelt  idő igazolta, hogy jól döntöttem. Szükség szerint páratartalomtól függően használom a párátlanítót. Ami fontos idén ősszel a penészfoltok nem jelentek meg. A páramentesítő készülékkel meg vagyok elégedve. Kis helyen elfér, hatékonyan és hibátlanul működik. Könnyű kezelni, és az áramfogyasztása is kedvező."
M. György  

"Az Önöktől vásárolt páramentesítő készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve. Napi gyakorisággal használjuk a megvétele óta, problémamentesen, hatékonyan üzemel."
Fűzéri Csaba

"A párátlanító remekül működik. Építkezünk és nagyon jó szolgálatot tesz az építési nedvesség eltávolításában.
Tulajdonképpen folyamatosan munkában van és remekül megállja a helyét."
Takács Krisztina  

"Tegnap rendben megérkezett a páramentesítő. Köszönjük.
Első tapasztalatok: kb. 2 óra működés után már érezhetően kellemesebb volt otthon a levegő. Feleségemmel egyetértésben tisztábbnak is találtuk :)
Köszönjük!"
Lajati Tamás
A párátlanító jó vásárnak bizonyult, elégedettek vagyunk a termékkel.
 
Barbócz Károly
Logisztikai vezető


Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt a WDH 520 HB páramentesítő készülékkel!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:
párátlanító berendezés ár
 
További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat
 
 
 
 
 


Kapcsolódó termékek: 00001,00002,00003,00008,00029,00060,00073,00075,00078,00106

Akciós ár érvényessége: 2017.08.01

Megtekintve: 150600
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 60 m2-ig - Heavenfresh HF 380
HEAVENFRESH HF-380 levegőtisztító Erre a légtisztítóra büszke lehet, mert amellett, hogy  megbízható és hatékony, megjelenésével javítja a lakás hangulatát is. ...
bruttó 138.000 Ft
AKCIÓ! - 29%
bruttó 98.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Ionizátor UV lámpával, elektrosztatikus porgyűjtővel, ventillátorral - Heavenfresh HF 210 UV
HEAVENFRESH HF 210 UV nagy teljesítményű levegő ionizátor és UV lámpa   Ajánljuk nappaliba, nagyobb szobákba, irodákba. (Az ionizátor raktáron van. 1-3 munkan...
bruttó 39.800 Ft
AKCIÓ! - 3%
bruttó 38.620 Ft 
db
gallery thumbnail
Ionizátor hálószobába, gyerekszobába 15 m2-ig - Heavenfresh HF-100
Hangtalan ionizátor otthonra, irodába, autóba, vagy kisbuszba (Az ionizátor raktáron van. 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.) Fejlett, ionizációs technol...
bruttó 19.200 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 14.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Légtisztító hálószobába, gyerekszobába, kis irodába - WDH 6
WDH 6 - hat technológiás légtisztító Ideális hálószobába, dolgozószobába és gyerekszobába.   (A légtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!)&...
bruttó 53.200 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 39.800 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E
Vizes, penészes ablakok és falak? Párás, dohos lakás? Van megoldás! Nem a penészt magát, hanem annak az okát kell kezelni!    Csendes párátlanító...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penészedés ellen 90 m2-ig. max. 30 l/nap Trotec TTK 100 S
TTK 100 S kiváló páramentesítő most ajándék páramérővel (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) A Trotec TTK 100 S párame...
bruttó 112.000 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 87.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Elektromos hőlégfúvó 3,3 KW - TDS 20
220 V-os elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - Trotec TDS 20 1,65 - 3,3 kW fűtő teljesítménnyel, német minőség (A hősugárzó raktáron van. Szállítási határidő 1-3 munkanap.) ...
bruttó 37.000 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 19.990 Ft 
dbBankkártyás fizetés

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Webáruház

0.3652 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   szagtalanítás    olcsó hősugárzó    légtisztító partner    légtisztító banner    Páramentesítés    Párátlanítás    penész megszűntetése - párátlanító    légtisztító allergia ellen    sikeres lehet a légtisztító    ionizátor a lakásba    a penészes fal    levegőtisztító a baktériumok ellen    a páramentesítők gyakorlati előnyei    légtisztítók otthonunkba    ionizátorral a jó közérzetért    levegőtisztító az egészségért    páramentesítő a penészgomba ellen    légtisztító ami segíti    az egészségünk barátja    levegőtisztító az egészségünkért    páramentesítővel búcsút inthetünk    a légtisztító segítségével    ionizátorral a frissességért    a levegőtisztító mindenhol    szabaduljunk meg a penésztől    szükséges az ionizátor    segít a légtisztító    működtessünk levegőtisztítót    páramentesítő otthonunkban    a légtisztító a barátunk    ionizátor varázsa    levegőtisztító tiszta környezetért    páramentesítő otthonunk őre    tiszta otthon légtisztítóval    tartós frissesség az ionizátorral    levegőtisztítóval megelőzés celjabó    sokoldalú és hatékony páramentesítő    légtisztító és az egészség    ionizátorral az egészségünkért    a levegőtisztító otthonunk barátja    a páramentesítő a penész ellensége    barátunk, a légtisztító    nagyszerű segítség az ionizátor    gazdaságos levegőtisztító    otthon páramentesítővel    légtisztítóval az egészségért    ionizátor és frissesség    modern légkondi készülék    a Hepa szűrő    párásító készülék    parlagfű allergia megszüntetése    penészmentesítés speciálisan    levegőtisztító berendezés    ionizátor jótékony hatásai    penész eltávolítása páramentesítőve    a páramentesítő gép használata    korunk népbetegsége az allergia    párátlanító készülék hatása    páramentesítő készülék hasznai    légtisztító berendezést használni    _a tiszta levegő előállítása    ózongenerátor segít    mit mutat a páramérő?    a páramentesítés házilag    a páramentesítés nehézségei    a relatív páratartalom    páratartalom élettani szerepe    a légtisztító készülék    az elektromos hősugárzók    a páratartalom mérő műszer    a jó Légkondicionáló berendezés    penészes fal nagyon csúnya    a páratartalom mérő műszereink    _párátlanító készülék segít    a párátlanítás penész ellen    mt tehetsz az allergia ellen    mire jó a légtisztító berendezés    _a hidegpárásító készülék    mitől alakul ki a penész    elektromos páramentesítő készülék    mekkora az ideális páratartalom    Mire jó a víztisztító berendezés?    Fontos az ultrahangos párásítás    Ipari légtisztító dohányfüst ellen    HEAVENFRESH levegőtisztító    Levegő ionizátor    Légtisztító berendezés jó hatásai    A légszárító alkalmazási területei    Hogyan előzhetjük meg a penészt    A falszárítás szerepe    A légtisztító teszt    A nélkülözhetetlen légtisztítók    A gyerekszoba levegője    A párásító berendezés szerepe    Penészszag eltávolítása    A tiszta levegő értéke    Mire jó a légtisztító ionizátor    A levegő párásító áldásos hatása    Penész elleni szer    Penészgátló körkép    Páramentesítő készülékkek    Az a szörnyű falpenész!    Páramentesítő készülék fórum    Mi is az az ózonizátor?    A penészesedés megelőzése    Párátlanítás házilag    Ha magas a páratartalom    Penészmentesítő készülékek    Heavenfresh készülékek    A penész egészségkárosító hatása    A penész okozta betegségek    Az ideális páratartalom a lakásban    Végleges penészmentesítés    Egészségünk őre, a levegőtisztító    A tiszta légkör    A penész eltávolítása    Az optimális légkör őre    Ózongenerátor, a szagtalanító    Miért fontos a páramérő használata?    Páramentesítés házilag ma könnyebb    Páramentesítés néhány lépésben    Relatív páratartalom, a láthatatlan    Az ideális páratartalom beállítása    A légtisztító készülék haszna    Modern elektromos hősugárzó    Levegő tisztítás otthonainkban    Új típusú párásító készülékek    Az optimális páratartalom fontos    Ismerje meg légtisztító berendezés    A légtisztító készülékek előnyei    Légtisztító kiváló minőségben    Levegőtisztító nagy kedvezménnyel    Miért előnyös a levegő ionizátor?    Daikin légtisztító információk    Légtisztító berendezés teljesítmény    Mire jó a légszárító?    A falpenész igen zavaró lehet    Milyen légtisztító növények    Párátlanító készülékek a megfelelő    Légtisztító és párásító    Levegő tisztítás minőségi levegőért    Tiszta levegő egészséges környezet    Levegő párásító egyszerű használata    A páratartalom nem mindig optimális    Az egészséges páratartalom elérése    Penészedés okai és ideális megoldás    Párásító készülék gyerekszobába jó    Miért jó a légtisztító ionizátor?    A penész hatása    Levegő tisztítása Heavenfresh    Penész eltávolítása gyorsan    A légtisztító segít Önnek    Fontos a légkondicionáló    A légtisztító jelentősége    Egyszerű a légtisztító    Párologtató készülék is kellhet    _légszárító nélkül    A légtisztító teszt remekül    Jó minőségű légtisztító    A falakon feltűnő penész    A páramentesítők megoldják    Jó döntés a használt páramentesítő    lehet a penészmentesítés házilag    gondot a magas páratartalom    Remek vétel a levegőtisztító    cserben a légtisztító készülék    Miért jó az ionizált levegő    levegő tisztító energiahatékonyan    hatékony páratartalom csökkentés    Küzdjünk a penészedés ellen    penész okozta leggyakoribb    Levegő párásítók fajtái    egészséges páratartalom    Levegő tisztítóval egészségünkért    Baj, ha penészes a lakás    Lakás, és a páratartalom    Légtisztító készülékek hatásmechani    Levegőtisztító berendezések előnybe    Előtérben a penész    magas páratartalom előnyei    Párásítókészülék gyerekszobába    Légtisztítók, egészségünk    lényeg egészséges páratartalo    Légtisztító növényeket    Légtisztítóval a fellélegzésért    ideális páratartalom margójára    Légszárítóval az optimális    Középpontban a páramentesítő    Penész elleni szer házilag    Levegő párásítóval a jobb    Páramentesítők, az ön szolgálatában    Ionizáló légtisztító, az igazi    A páramérés fontosságáról    Záloga a párásító    Luxus többé a légkondi    Fellélegzés biztosítója    Légszárítóval a könnyed légzésért    Ionos légtisztító egészségre    Levegőtisztító készülékkel    Trotec párátlanítóval a jobb    Heavenfresh, a fellélegzés titka    Szobai légtisztító    A páratartalom, és a közérzet    Milyen légtisztító készüléket    Levegő párásítóval a szárazság    A penész okozta káros betegségek    Penészes fal kezelése házilag    Friss levegő az egészséges    Páratartalom csökkentése házilag    Párásítóval a száraz levegő ellen    Nagyszerű praktika a szellőztetés    Páramentesítővel intsen búcsút    Levegő párásító, a hasznos    Levegőtisztító berendezés segít    Szobai légtisztító, a frissesség    Legjobb légtisztító készülék    Mit tehet parlagfű allergia    Légtisztító berendezéssel    Házi légszárító    Fókuszban a légtisztító növények    Levegő párásítóval az irritációk    Légtisztítókkal a pollenek    A tiszta levegő ismérvei    Levegőtisztító készülék, de miért    Penész eltűntetése    Előnyben a páramentesítő gépek    Párásító légtisztító, az instant
lábléc