levegotisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Párásító készülékek

Légtisztító hálószobába, gyerekszobába, kis irodába - WDH 6
Légtisztító 
Azonosító: 00008 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 53.200 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 39.800 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Légtisztító hálószobába, gyerekszobába, kis irodába - WDH 6
WDH 6 - hat technológiás légtisztító
Ideális hálószobába, dolgozószobába és gyerekszobába.
 
(A légtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!) 

Szép megjelenésű levegőtisztító készülék 6 technológiával. A hat különböző technológia a legtöbb szennyeződéssel képes elbánni.

A légtisztító néhány felhasználási területe:

 • Légtisztítás asztma, allergia enyhítésére: Minél kevesebb a levegőben a por és a pollen, annál inkább megkönnyebbülhetnek az allergiások és asztmások.
 • Egészségesebb levegő: Szeretne Ön is egy egészséges, tiszta légtérben tartózkodni? Ezzel a levegőtisztító készülékkel garantáltan egészségesebbé változtathatja környezetét. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára.

 • Szagok ellen: Ki ne ismerné azt a kellemetlen állapotot, amikor az ételszag vagy egyéb nem kívánatos szag órákig, napokig érezhető a lakásban. Hasonló a helyzet azokban a háztartásokban, ahol kisállatot tartanak. Ezzel a légtisztító berendezéssel csökkennek a zavaró szagok.

 • Finompor, kipufogó gázok semlegesítése: Ha városban, szennyezett levegőjű környezetben él, védje magát levegőtisztító berendezéssel a sok mérgező anyag ellen, melyek a levegőben keringenek. A városokban jelent ez legnagyobb problémát. Más módon ez sajnos kivédhetetlen.

 • Légtisztítás vírusok, baktériumok ellen: A légtisztítók a vírusok és a baktériumok jelentős részét elpusztítják, így jó eséllyel ritkább lesz a megbetegedések, továbbfertőződések száma.

A hat különböző levegőtisztító technológia működése:

1. Tisztítható előszűrő: Egy műanyag háló, mely megóvja a többi szűrőt a nagyobb szennyeződésektől. Felfogja a nagyobb szöszöket, szőröket, hajszálakat, hogy azok ne kerüljenek a finom szűrőkbe.

2. HEPA szűrő: a leghatékonyabb szűrő, mely a 0,0003 mm méretű részecskéket is 99.95 %-os hatékonysággal ejti csapdába.

3. Aktív szénszűrő: A szén nagy felületű atomszerkezetének köszönhetően megköti a szagokat és a gázokat.

4. Katalizátor membrán:
Tovább segít a szagok és a mérgező gázok lebontásában.

5. UV lámpa: Megsemmisíti a mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, gombákat, vírusokat. Azt is megakadályozza, hogy a Hepa szűrőben rekedt baktériumok tovább fertőződjenek. Azokat is elpusztítja.

6. Ionizátor: Helyreállítja a természetben található pozitív és negatív ionok egyensúlyát. A belső tereinkben sajnos túlsúlyban vannak a pozitív ionok, melyek levertséget, fáradtságot okozhatnak. Az ionizátor negatív ionokkal gazdagítja a levegőt, hogy ugyanazt a friss levegőt érezhesse a szobában, mint egy vízesés mellett, vagy a hegyekben. Az ionizátor funkció semlegesíti a levegőben keringő szennyező anyagokat. Azok elnehezednek és vagy a szűrő ejti csapdába őket, vagy a talajra hullanak. Így sokkal kevesebb lesz a lebegő por és friss, egészséges levegőt lélegezhet.
 
A hat különböző technológiával a WDH levegőtisztító gyakorlatilag mindenfajta légszennyező anyag ellen megvéd:
 
legtisztito por es atka ellenPor: A HEPA szűrők a leghatékonyabban lépnek fel a por és allergének ellen, az ionizálás biztosítja a szűrők még tökéletesebb teljesítményét. Az elektronikus porgyűjtő rácsháló szintén nagyon eredményesen pusztítja a mikro-organizmusokat és a baktériumokat. 


levegotisztito bakteriumok ellenBaktériumok: A HEPA szűrő, az elektronikus porgyűjtő az UV lámpa és az ionizáló feltartóztatják és megsemmisítik a baktériumokat. 


legtisztito allergia es viragpor ellenVirágpor és egyéb allergének: A HEPA szűrők a leghatásosabbak a porral és allergénekkel szemben, az ionizátorok pedig bizonyítottan a növelik a szűrők teljesítményét. 


legtisztito peneszgomba ellenPenészgomba: A HEPA szűrők csapdába ejtik a penészgombák spóráit az elektromos porgyűjtők segítségével. Az UV fény megsemmisíti a méreganyagokat, melyek a spórák által kerültek a levegőbe.legtisztito cigarettafust, dohanyfust szuroCigarettafüst: Az aktív szénszűrő a leghatékonyabb a piacon, mely eltávolítja a füstöt és a port a levegőből az ionizáló segítségével.


legtisztito vegyszer vegyianyagVegyszerek és illékony szerves vegyületek: Az aktív szénszűrők a leghatékonyabbak a vegyszerek, gázok csapdába ejtésében. Az ionizáló és UV fény semlegesíti a vegyszereket. 


uv lampa vírus és baktérium ellenVírusok / Baktériumok. Az UV lámpa és az ionizátorok a legjobb fegyverek a baktériumok és a vírusok ellen. 

 

legtisztito szagok illatok ellenSzagok: Az aktívszén, az ionizátor és az UV lámpa a leghatékonyabb technológiák, melyek megszűntetik a kellemetlen szagokat.A WDH légtisztító további előnyei:
 
Gazdaságos: A levegőtisztító áramfogyasztása minimális.Kedvező áron biztosítunk pótszűrőt és UV lámpát.

Csendes. A Low beállítás maximális békét és nyugalmat jelent a szobában, de a magasabb fokozatokon is csendes a levegőtisztító berendezés

A WDH 6-os légtisztító műszaki adatai:
 • Feszültség: 230 V, 50 Hz
 • Energiafogyasztás: 18 Watt (legmagasabb ventillátor fordulatnál
 • Légszállítás: 1. fokozat: 100 m3/h, 2. fokozat 140 m3/h, 3. fokozat 180 m3/h
 • Hangszint (dB): Low (alacsony) (25), Medium (közepes) (32), High (magas) (38)
 • HEPA szűrő hatékonysága: 99.95 százalék 0.3 micronnál
 • Szűrőcsere: évente
 • Dimenziók: 245 x 303 x 133
 • Súly: 2,3 kg
 • Alkalmazható terület: 15 m2-ig.
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Garancia: 2 év

Vásároljon bizalommal! Minden légtisztítónk szigorú ellenőrzésen ment keresztül.

Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal
elérhetőségeinken. Ha már meggyőződött, hogy megfelelő Önnek ez a levegőtisztító, akkor az alábbi kosárra kattintva megrendelheti a WDH légtisztítót:

levegőtisztító webshop
 
 


Kapcsolódó termékek: 00001,00006,00020,00073,00099,00106

Akciós ár érvényessége: 2017.09.05

Megtekintve: 24818
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 60 m2-ig - Heavenfresh HF 380
HEAVENFRESH HF-380 levegőtisztító Erre a légtisztítóra büszke lehet, mert amellett, hogy  megbízható és hatékony, megjelenésével javítja a lakás hangulatát is. ...
bruttó 138.000 Ft
AKCIÓ! - 29%
bruttó 98.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Autós légtisztító ionozátor -Heavenfresh XJ-800
AUTÓS LÉGTISZTÍTÓ illatosítóval - HEAVENFRESH XJ-800 Ez a típus jelenleg nem kapható, mert a beszállítónknál elfogyott. Helyette  Heavenfresh XJ-1000-es ionizátort aján...
bruttó 9.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Légtisztító, levegőtisztító 47m2-ig-Heavenfresh HF 300
HEAVENFRESH 300 - Multifunkciós légtisztító (A légtisztító jelenleg nincs készleten.) A Heavenfresh 300 levegőtisztító fontosabb tulajdonságai:   - Hatékony Hepa s...
bruttó 79.200 Ft 
db
gallery thumbnail
Párátlanító penész ellen 31 m2-ig, max. 16 l/nap - Trotec TTK 50 E
Vizes, penészes ablakok és falak? Párás, dohos lakás? Van megoldás! Nem a penészt magát, hanem annak az okát kell kezelni!    Csendes párátlanító...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Részletes útmutató a penész eltávoításához - Most ingyenesen
Penészes falak és bútorok? Sok mindennel próbálkozott, de nem hozott végleges eredményt? Az ingyenesen letölthető Nagy Penészkönyvben részletesen elmagyarázzuk mi a penész me...
bruttó 3.000 Ft
AKCIÓ! - 100%
bruttó 0 Ft 
db
gallery thumbnail
Elektromos hőlégfúvó 3,3 KW - TDS 20
220 V-os elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - Trotec TDS 20 1,65 - 3,3 kW fűtő teljesítménnyel, német minőség (A hősugárzó raktáron van. Szállítási határidő 1-3 munkanap.) ...
bruttó 37.000 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 19.990 Ft 
dbBankkártyás fizetés

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Webáruház

0.0952 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   szagtalanítás    olcsó hősugárzó    légtisztító partner    légtisztító banner    Páramentesítés    Párátlanítás    penész megszűntetése - párátlanító    légtisztító allergia ellen    sikeres lehet a légtisztító    ionizátor a lakásba    a penészes fal    levegőtisztító a baktériumok ellen    a páramentesítők gyakorlati előnyei    légtisztítók otthonunkba    ionizátorral a jó közérzetért    levegőtisztító az egészségért    páramentesítő a penészgomba ellen    légtisztító ami segíti    az egészségünk barátja    levegőtisztító az egészségünkért    páramentesítővel búcsút inthetünk    a légtisztító segítségével    ionizátorral a frissességért    a levegőtisztító mindenhol    szabaduljunk meg a penésztől    szükséges az ionizátor    segít a légtisztító    működtessünk levegőtisztítót    páramentesítő otthonunkban    a légtisztító a barátunk    ionizátor varázsa    levegőtisztító tiszta környezetért    páramentesítő otthonunk őre    tiszta otthon légtisztítóval    tartós frissesség az ionizátorral    levegőtisztítóval megelőzés celjabó    sokoldalú és hatékony páramentesítő    légtisztító és az egészség    ionizátorral az egészségünkért    a levegőtisztító otthonunk barátja    a páramentesítő a penész ellensége    barátunk, a légtisztító    nagyszerű segítség az ionizátor    gazdaságos levegőtisztító    otthon páramentesítővel    légtisztítóval az egészségért    ionizátor és frissesség    modern légkondi készülék    a Hepa szűrő    párásító készülék    parlagfű allergia megszüntetése    penészmentesítés speciálisan    levegőtisztító berendezés    ionizátor jótékony hatásai    penész eltávolítása páramentesítőve    a páramentesítő gép használata    korunk népbetegsége az allergia    párátlanító készülék hatása    páramentesítő készülék hasznai    légtisztító berendezést használni    _a tiszta levegő előállítása    ózongenerátor segít    mit mutat a páramérő?    a páramentesítés házilag    a páramentesítés nehézségei    a relatív páratartalom    páratartalom élettani szerepe    a légtisztító készülék    az elektromos hősugárzók    a páratartalom mérő műszer    a jó Légkondicionáló berendezés    penészes fal nagyon csúnya    a páratartalom mérő műszereink    _párátlanító készülék segít    a párátlanítás penész ellen    mt tehetsz az allergia ellen    mire jó a légtisztító berendezés    _a hidegpárásító készülék    mitől alakul ki a penész    elektromos páramentesítő készülék    mekkora az ideális páratartalom    Mire jó a víztisztító berendezés?    Fontos az ultrahangos párásítás    Ipari légtisztító dohányfüst ellen    HEAVENFRESH levegőtisztító    Levegő ionizátor    Légtisztító berendezés jó hatásai    A légszárító alkalmazási területei    Hogyan előzhetjük meg a penészt    A falszárítás szerepe    A légtisztító teszt    A nélkülözhetetlen légtisztítók    A gyerekszoba levegője    A párásító berendezés szerepe    Penészszag eltávolítása    A tiszta levegő értéke    Mire jó a légtisztító ionizátor    A levegő párásító áldásos hatása    Penész elleni szer    Penészgátló körkép    Páramentesítő készülékkek    Az a szörnyű falpenész!    Páramentesítő készülék fórum    Mi is az az ózonizátor?    A penészesedés megelőzése    Párátlanítás házilag    Ha magas a páratartalom    Penészmentesítő készülékek    Heavenfresh készülékek    A penész egészségkárosító hatása    A penész okozta betegségek    Az ideális páratartalom a lakásban    Végleges penészmentesítés    Egészségünk őre, a levegőtisztító    A tiszta légkör    A penész eltávolítása    Az optimális légkör őre    Ózongenerátor, a szagtalanító    Miért fontos a páramérő használata?    Páramentesítés házilag ma könnyebb    Páramentesítés néhány lépésben    Relatív páratartalom, a láthatatlan    Az ideális páratartalom beállítása    A légtisztító készülék haszna    Modern elektromos hősugárzó    Levegő tisztítás otthonainkban    Új típusú párásító készülékek    Az optimális páratartalom fontos    Ismerje meg légtisztító berendezés    A légtisztító készülékek előnyei    Légtisztító kiváló minőségben    Levegőtisztító nagy kedvezménnyel    Miért előnyös a levegő ionizátor?    Daikin légtisztító információk    Légtisztító berendezés teljesítmény    Mire jó a légszárító?    A falpenész igen zavaró lehet    Milyen légtisztító növények    Párátlanító készülékek a megfelelő    Légtisztító és párásító    Levegő tisztítás minőségi levegőért    Tiszta levegő egészséges környezet    Levegő párásító egyszerű használata    A páratartalom nem mindig optimális    Az egészséges páratartalom elérése    Penészedés okai és ideális megoldás    Párásító készülék gyerekszobába jó    Miért jó a légtisztító ionizátor?    A penész hatása    Levegő tisztítása Heavenfresh    Penész eltávolítása gyorsan    A légtisztító segít Önnek    Fontos a légkondicionáló    A légtisztító jelentősége    Egyszerű a légtisztító    Párologtató készülék is kellhet    _légszárító nélkül    A légtisztító teszt remekül    Jó minőségű légtisztító    A falakon feltűnő penész    A páramentesítők megoldják    Jó döntés a használt páramentesítő    lehet a penészmentesítés házilag    gondot a magas páratartalom    Remek vétel a levegőtisztító    cserben a légtisztító készülék    Miért jó az ionizált levegő    levegő tisztító energiahatékonyan    hatékony páratartalom csökkentés    Küzdjünk a penészedés ellen    penész okozta leggyakoribb    Levegő párásítók fajtái    egészséges páratartalom    Levegő tisztítóval egészségünkért    Baj, ha penészes a lakás    Lakás, és a páratartalom    Légtisztító készülékek hatásmechani    Levegőtisztító berendezések előnybe    Előtérben a penész    magas páratartalom előnyei    Párásítókészülék gyerekszobába    Légtisztítók, egészségünk    lényeg egészséges páratartalo    Légtisztító növényeket    Légtisztítóval a fellélegzésért    ideális páratartalom margójára    Légszárítóval az optimális    Középpontban a páramentesítő    Penész elleni szer házilag    Levegő párásítóval a jobb    Páramentesítők, az ön szolgálatában    Ionizáló légtisztító, az igazi    A páramérés fontosságáról    Záloga a párásító    Luxus többé a légkondi    Fellélegzés biztosítója    Légszárítóval a könnyed légzésért    Ionos légtisztító egészségre    Levegőtisztító készülékkel    Trotec párátlanítóval a jobb    Heavenfresh, a fellélegzés titka    Szobai légtisztító    A páratartalom, és a közérzet    Milyen légtisztító készüléket    Levegő párásítóval a szárazság    A penész okozta káros betegségek    Penészes fal kezelése házilag    Friss levegő az egészséges    Páratartalom csökkentése házilag    Párásítóval a száraz levegő ellen    Nagyszerű praktika a szellőztetés    Páramentesítővel intsen búcsút    Levegő párásító, a hasznos    Levegőtisztító berendezés segít    Szobai légtisztító, a frissesség    Legjobb légtisztító készülék    Mit tehet parlagfű allergia    Légtisztító berendezéssel    Házi légszárító    Fókuszban a légtisztító növények    Levegő párásítóval az irritációk    Légtisztítókkal a pollenek    A levegő ismérvei    Levegőtisztító készülék, de miért    Penész eltűntetése    Előnyben a páramentesítő gépek    Párásító légtisztító, az instant    Trotec párátlanító pozitívumai    Levegőtisztító, a nyugalom    Hideg párologtatóval az illóolajok    WDH páramentesítő pozitívumairól    Levegőtisztítót minden    A penész eltűntetése, néhány    Páramentesítő gépek, a nedvesség
lábléc